Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου σε στίχους Βαγγέλη Μαρινάκη (Vid)

Το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου σε στίχους Βαγγέλη Μαρινάκη (Vid)

Το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν το πρώτο που είχε τη στιχουργική σφραγίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη και «ντύθηκε» με τη μελωδική φωνή της Νατάσας, αλλά και τη μουσική του Πέτρου Ιακωβίδη. Ηταν το πρώτο, αλλά δεν θα είναι και το μοναδικό. Διότι η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, αποκάλυψε πως συνεργάστηκε ξανά με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού.

Το νέο τραγούδι, που επίσης είναι γραμμένο από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει τίτλο «Υπάρχω για σένα» και η αποκάλυψη έγινε από την ίδια τη Θεοδωρίδου, μέσω ανάρτησης που έκανε στον επίσημο λογαριασμός της στο Instagram.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου συνεργάζεται ξανά για δεύτερη φορά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη νέα επιτυχία της «Υπάρχω για Σένα», το νέο single της που θα κυκλοφορήσεις στις 18 Οκτωβρίου, από την Heaven Music, αυτή την φορά σε χορευτικούς ρυθμούς με μουσική του Πέτρου Ιακωβίδη.

Ακούστε το απόσπασμα του τραγουδιού που δημοσίευσε η ίδια η Νατάσα Θεοδωρίδου…

Υπάρχω για σένα – Νατάσα Θεοδωρίδου
Στίχοι: Βαγγέλης Μαρινάκης
Μουσική: Πέτρος Ιακωβίδης

https://www.instagram.com/p/CU-I5DtorWX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

https://www.to10.gr/lifewitness/1835594/neo-tragoudi-tis-natasas-theodoridou-se-stichous-vangeli-marinaki-vid/?fbclid=IwAR3us9oBzo4cXxqf3gnHbqqZtA_yyhyjOHE1nNKblX100W4KJ0FtCT0iEAo