Θοδωρής Βλάχος: «Σημαντικό ότι δεν ηττηθήκαμε»

«Σημαντικό ότι δεν ηττηθήκαμε»

Δείτε την εκπομπή μας:

Για την ισοπαλία με τη Σπαντάου μίλησε ο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος τόνισε πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σήμερα επιζήσαμε σε ένα παιχνίδι που φαινόταν στο 3ο οκτάλεπτο χαμένο, κυρίως γιατί έβλεπα τους παίκτες μου άδειους και χωρίς καθόλου ενέργεια.

Νομίζω το γεγονός ότι καταφέραμε και δεν χάσαμε αυτό το ματς ίσως αποδειχθεί πολύ ωφέλιμο για τη συνέχεια και την τελική κατάταξη.

Όμως θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι σήμερα, για τους 8 από τους 13 παίκτες που αγωνίστηκαν, ήταν το 12ο παιχνίδι σε 20 ημέρες. Και μιλάμε για 12 παιχνίδια που ήταν 12 τελικοί. Τα 8 στο προολυμπιακό τουρνουά και τα 4 εδώ και νομίζω ότι κανένας ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε τόσα πολλά και συνεχόμενα καθημερινά παιχνίδια.

Θεωρώ ότι αυτό που θέλαμε, περίπου το πετύχαμε. Θέλαμε να πάρουμε τουλάχιστον τα δυο παιχνίδια. Καταφέραμε κάτι λιγότερο αλλά πιστεύω ότι αν παρουσιαστούμε λίγο διαφορετικοί στην επόμενη φάση, μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε, την πρόκριση στο Final 8».