Τα είδε, θα τα «δουλέψει» και… δεν ανησυχεί!

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι», είπε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό, ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τα θεματάκια που εμφάνισε η ομάδα του, στο ΟΑΚΑ και δεν… κρύφτηκε. Αυτό είναι και το πλέον ενθαρρυντικό, στον απόηχο του 0-0 αυτού.

Ο Πορτογάλος εντόπισε τι δεν του άρεσε, εντόπισε άμεσα τι δεν πήγε. Και προσπάθησε να παρέμβει και κατά τη διάρκεια του ματς. Προσπάθησε να το γυρίσει, κάνοντας τολμηρή κίνηση. Βγάζοντας και Βαλμπουενά, αλλά και Φορτούνη και περνώντας στο ματς Μασούρα και Λοβέρα. Αμφότεροι δεν βρέθηκαν, επίσης, σε καλό βράδυ.

Και εδώ που τα λέμε, αν και… σβηστός, όπως επισημάναμε, ο Ολυμπιακός δεν έδειξε καλά πράγματα στο ΟΑΚΑ. Δεν έδειξε αυτά που μας έχει συνηθίσει να βλέπουμε, έως τώρα. Είναι δεδομένο, ότι κάποια στιγμή και η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, μπορεί να βρεθεί σε κακό βράδυ και να μην της βγουν πράγματα… Παρόλα αυτά, ακόμη και έτσι, μπορούσε να πάρει τη νίκη. Δεν το έκανε.

Ο Μαρτίνς, με το πρώτο του αυτό σχόλιο, μετά το τέλος του αγώνα, επεσήμανε ότι αυτό που είδε, δεν του άρεσε. Έχει πει και ο ίδιος, πολλές φορές, ότι ναι μεν να έρθει το αήττητο, αλλά όχι… όπως να ‘ναι. Αυτά τα κάνουν άλλοι, λέμε εμείς. Ο Μαρτίνς θέλει πάνω από όλα να έχει την ομάδα του άψογη και στο 100%. Το ότι οι πρώτες του λέξεις, μετά το φινάλε, ήταν… επικριτικές, είναι αρχή για να μην έχει ξανά τέτοια εικόνα η ομάδα, στα ματς που απομένουν.