Συμφωνία σε όλα: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Αλεξανδρόπουλος – Με οψιόν 4.000.000 €, έρχεται και υπογράφει


Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος θα γίνει και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τις επόμενες ώρες. Οριστική η συμφωνία με όλες τις πλευρές.
Ο Ολυμπιακός πήρε έναν από τους σημαντικότερους νέους Ελληνες ποδοσφαιριστές. Η πληροφορία είναι συγκεκριμένη και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πρέπει να θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού. Και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί τo deal, είναι να έρθει στην Ελλάδα ο παίκτης και να υπογράψει το συμβόλαιο που του ετοιμάζει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει εδώ και μέρες σε όλα με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Και αυτό επιβεβαιώθηκε επίσημα από τους Πορτογάλους, σε σχετική επικοινωνία με τα «Λιοντάρια» της Λισαβόνας. Επιπλέον, κόντρα σε όσους διακινούσαν τη «είδηση» πως ο παίκτης δεν θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, οι Ερυθρόλευκοι είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν το «ναι» και του ποδοσφαιριστή. Ο οποίος δεν έκρυψε στιγμή ότι βλέπει με πολύ θετικό μάτι τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Ο Αλεξανδρόπουλος ξεκαθάρισε και στις επαφές που έγιναν το πρωί της Τετάρτης πως θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Και αυτό τελείωσε κάθε συζήτηση, αναφορικά με το εάν θα γίνει η μεταγραφή η όχι. Η μεταγραφή ουσιαστικά έχει «κλείσει». Και εκείνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί επίσημα. Με τον δυναμικό διεθνή μέσο να επαναπατρίζεται και να φορά τα ερυθρόλευκα. Όπως πολλοί ήθελαν, εδώ και πολύ καιρό στο Μεγάλο Λιμάνι.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε κάτι σημαντικό. Ο Ολυμπιακός δέχθηκε την απόφαση της Σπόρτινγκ να παραχωρήσει δανεικό τον Αλεξανδρόπουλο και δέχθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και το ποσό των 4.000.000 €. Το οποίο και σκοπεύει να πληρώσει το επόμενο καλοκαίρι. Καθώς υπάρχει η άποψη ότι ο Αλεξανδρόπουλος θα μπορέσει να εξελιχθεί σε σημαντική μονάδα για τον Ολυμπιακό.

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/2496970/symfonia-se-ola-pektis-tou-olybiakou-o-alexandropoulos-opsion-4-000-000-e-erchete-ke-ypografi/