Σβαμπ : «Ο Ολυμπιακός δεν συγχωρεί λάθη»

Σβαμπ : «Ο Ολυμπιακός δεν συγχωρεί λάθη»

Δείτε την εκπομπή μας

Όσα είπε ο Σβαμπ:

Για το τι έλειψε από τον ΠΑΟΚ και δεν έφτασε στη νίκη στην Τρίπολη: «Στα πρώτα είκοσι λεπτά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Είχαμε εμείς κάποιες ευκαιρίες, τις αξιοποιήσαμε, σκοράραμε. Μετά το 0-1 προσπαθήσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ, στο ποδόσφαιρο όμως όταν δεν σκοράρεις εσύ, σκοράρει η άλλη ομάδα και από ένα ατυχές συμβάν, με ένα καταλάθος γκολ ισοφαριστήκαμε και έπειτα δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν για να βάλουμε κι άλλο γκολ και να πάρουμε τη νίκη που θέλαμε».

Για το αν πιστεύεις πως οι μικρές διαφορές βαθμολογικά στις ομάδες που μάχονται για την Ευρώπη θα συνεχιστούν μέχρι το φινάλε: «Φαίνεται πως στα πλέι οφ οι περισσότερες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Αυτή που έχει την μεγαλύτερη ποιότητα θα μπορέσει να πάρει τους βαθμούς. Πρέπει να κοιτάξουμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση για να είμαστε σε καλύτερη και ευνοϊκότερη θέση και στις κληρώσεις για την Ευρώπη».

Για το πόσο κομβικό είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ σημαντικό για πολλούς λόγους. Θα μας δώσει κίνητρο για τη συνέχεια, στην Τούμπα δύσκολα να μας κερδίσει κάποιος, με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα φέραμε 1-1 και είχαμε κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε για να είμαστε σε πιο πλεονεκτική θέση στα πλέι οφ».

Για το ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να πάρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί: «Πρέπει και στα ενενήντα λεπτά να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην επίθεση και στην άμυνα. Το παιχνίδι θα κριθεί στα λάθη και ο Ολυμπιακός δεν συγχωρεί λάθη γι’ αυτό και πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε εμείς τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας για να φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο…».

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/1512158/svab-o-olybiakos-den-sygchori-lathi/