Στον Άγιο Θωμά ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ

Μετά από απόφαση του ΟΑΚΑ ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στον Άγιο Θωμά λόγω Euroleague.

Μπορεί να ανακοινώθηκε επίσημα από την ΕΣΑΠ, να υπήρξε ακόμα και αγωνία για το τι θα γίνει με τον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο, ωστόσο τελικά ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αγιου Θωμά.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί (κακώς) πως θα γίνει στο ΟΑΚΑ, παρότι από την πρώτη στιγμή υπήρξε θέμα με την διαθεσιμότητα του κλειστού, από την στιγμή που υπάρχουν και οι αγώνες της Euroleague. Σήμερα Δευτέρα μάλιστα οι άνθρωποι του ΟΑΚΑ έστειλαν έγγραφο με το οποίο αναφέρουν πως λόγω της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα δεν μπορούν να δώσουν το γήπεδο για τον τελικό του Λιγκ Καπ.

Συγκεκριμένα την Πέμτπη το πρωί οι Καταλανοί θα πρέπει να κάνουν προπόνηση στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ και αν γίνει ο τελικός την Τετάρτη δεν θα μπορέσει να καθαριστεί. Οπότε οι «πράσινοι» θα παίξουν με τον Ολυμπιακό στον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ στον Άγιο Θωμά και η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί χωρίς το παραμικρό πρόβλημα την Τετάρτη 19/2 όπως και είχε οριστεί, χωρίς το παραμικρό άγχος επεισοδίων.

Πηγή Gazzetta.gr