Στο Ρέντη ο Μανωλάς, τι συζητήθηκε! (Vid)

Στο Ρέντη ο Μανωλάς, τι συζητήθηκε!

Δείτε την εκπομπή μας:

Άριστες σχέσεις έχει ο Ολυμπιακός με τον Κώστα Μανωλά, μετά την κοινή τους πορεία.
Ο διεθνής αμυντικός, Μανωλάς, αγωνίζεται πλέον στο εξωτερικό, αλλά ο Ολυμπιακός διατηρεί καλές σχέσεις με τον ποδοσφαιριστή. Άλλωστε δεν είναι η μοναδική περίπτωση που κρατάει την επαφή του με τους «ερυθρόλευκους».

Αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι έφυγαν από τους Πειραιώτες συνεχίζουν να έχουν επαφές με την ομάδα. Μάλιστα αρκετοί απ’ αυτούς έχουν επιστρέψει και πάλι στον σύλλογο, είτε ως ποδοσφαιριστές, είτε από κάποιο άλλο πόστο.

Είναι πολλές αυτές οι περιπτώσεις. Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Φρανσουά Μοντέστο, Χοσέ Χολέμπας, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και άλλες πόσες περιπτώσεις.

Έτσι και ο Κώστας Μανωλάς έχει τις δικές του επαφές με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα το τελευταίο διάστημα έχει υπάρξει μία φημολογία για επιστροφή του στην Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους». Ο παίκτης της Νάπολι το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό. Έχοντας άδεια από τους Ιταλούς είχε έρθει στην Ελλάδα και έκανε αποθεραπεία στο Ρέντη.

Εμπιστεύεται τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά εκτός αυτού οι εγκαταστάσεις των Πειραιωτών είναι στα πρότυπα μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης. Έχοντας μέσα όλα τα απαραίτητα μέσα για την καλύτερη αποκατάσταση των παικτών από τραυματισμούς. Έτσι και ο Μανωλάς κατά τη διαμονή του στην Ελλάδα, ήταν στο Ρέντη για αρκετές ημέρες.

Συζήτηση για άμεση επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, επί της ουσίας, δεν υπήρξε.

Ο ίδιος θέλει να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα, είναι κάτι το οποίο τονίζει συνέχεια τόσο σε προσωπικές συζητήσεις, όσο και δημόσια. Παράλληλα πλέον στον Ολυμπιακό είναι και ο πολύ καλός του φίλος και κουμπάρος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Η ιδέα να αγωνιστεί μαζί με τον Σωκράτη στον Ολυμπιακό του αρέσει. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι για να γυρίσει στην Ελλάδα.

Άλλωστε έχει συμβόλαιο με τη Νάπολι και οι Ιταλοί κοστολογούν πολλά εκατομμύρια τον Έλληνα αμυντικό.

Με τα τωρινά δεδομένα, κάποια στιγμή θα γίνει ξανά αυτός ο «γάμος». Αλλά τώρα ο Μανωλάς έχει ακόμη πορεία στο εξωτερικό, μέχρι να πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα…

Δείτε το Video Εδώ