Στην εθνική Γουινέας Αγκιμπού και Κανέ, εκτός ο Μαντί (pic)

Στην εθνική Γουινέας Αγκιμπού και Κανέ, εκτός ο Μαντί (pic)

Δείτε την εκπομπή μας

Οι Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ κλήθηκαν για τα φιλικά με Νότια Αφρική και Ζάμπια, ενώ ο Μαντί Καμαρά έμεινε εκτός.
Στις κλήσεις του προπονητή της εθνικής ομάδας της Γουινέας, Καμπά Ντιαβαρά, για τα δύο φιλικά με Νότια Αφρική και Ζάμπια βρίσκονται οι Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ, με τον Μαντί Καμαρά να μένει εκτός επιλογών.

Ο τεχνικός της Γουινέας μάλιστα μίλησε για τον αποκλεισμό του Μαντί Καμαρά από τις κλήσεις, με τον Καμπά Ντιαβαρά να αναφέρει: «Ακόμη σκεφτόμαστε γι’ αυτόν, ακόμη κι αν ξέρουμε πως είναι σημαντικός για την ομάδα. Νομίζω θα είναι όφελος γι’ εκείνον αυτά τα ματς, ώστε να διαπιστώσει γιατί δεν είναι στην ομάδα. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, θα επιστρέψει είμαι σίγουρος».

Το πρώτο παιχνίδι με τη Νότια Αφρική είναι προγραμματισμένο για τις 25 Μαρτίου, ενώ το αντίστοιχο με την Ζάμπια θα διεξαχθεί τέσσερις ημέρες αργότερα (29/3).

Η λίστα της εθνικής Γουινέας: Αλί Κεϊτά, Ιμπραχίμα Κονέ, Μπανγκαλί Σιλά, Αντουάν Κοντέ, Μαμαντού Κανέ, Ιμπραχίμα Σορί Κοντέ, Ουσμάν Καντέ, Σαΐντού Σο, Ισιάγα Σιλά, Ουμάρ Σιλά, Αμαντού Ντιαβαρά, Μορί Κονατέ, Ιμπραχίμα Σισέ, Αγκιμπού Καμαρά, Αλκαλί Μομό Σισέ, Μοργκάν Γκιλαβογκί, Λαμαρανά Ντιαλό, Μοχάμεντ Μπαγιό, Φρανσουά Καμανό, Σεϊρού Γκιρασί

https://www.to10.gr/podosfero/ethnikes-omades/1979129/stin-ethniki-gouineas-agkibou-ke-kane-ektos-o-manti-pic/