Στοίχημα : ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Μας κατευθύνουν οι αποδόσεις

telikos-kypelou-ellados-2016-17

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο σήμερα ο τελικός κυπέλλου στις 20:30 με 8.000 φιλάθλους η κάθε ομάδα στο πλάι της. Με καλή ψυχολογία ο ΠΑΟΚ μετά την τεράστια ανατροπή που έκανε μέσα στην Τούμπα εναντίον του Παναθηναϊκού. Με καλή ψυχολογία όμως και η ΑΕΚ καθώς και αυτή ανέτρεψε τα προγνωστικά που ήθελαν τον Ολυμπιακό να παίρνει την πρόκριση. Να αναφέρω έτσι για την ιστορία ότι τελικό κυπέλλου με τους δυο δικέφαλους, έχουμε να δούμε από το 1983 τότε που η ΑΕΚ κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-0

Στοιχηματικά το παιχνίδι ξεκινάει από την ισοπαλία καθώς έχουμε να κάνουμε με δυο ομάδες περίπου ισοδύναμες, που θα αγωνιστούν μακρυά από την έδρα τους. Ο ΠΑΟΚ φέτος αγωνιστικά ίσως είναι ένα κλικ καλύτερος από την ΑΕΚ, αλλά το κομμάτι που υπερτερεί είναι οι αγώνες που έχει δώσει στην έδρα του. Σήμερα σε ουδέτερο γήπεδο νομίζω ότι δεν υπάρχει πλεονέκτημα για καμία ομάδα. Οι εταιρείες πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά στην νίκη και αναλόγως έχουν προσαρμόσει τις αποδόσεις.

Κατά την γνώμη μου ο αγώνας θα έπρεπε να είναι απόλυτα μοιρασμένος γιατί δεν βλέπω κάποιο πλεονέκτημα στην μια ή στην άλλη ομάδα. Όποιος από τους δυο βρεθεί στην καλύτερη μέρα θα είναι και αυτός που θα πάρει την νίκη. Σύμφωνα με αυτό το σκεπτικό η κατάκτηση είναι 50% – 50% για αυτό και η αξία στο ποντάρισμα βρίσκεται στην ΑΕΚ που έχει την μεγαλύτερη απόδοση.

Δείτε όλες τις αποδόσεις των στοιχημάτων για τον σημερινό τελικό

Κατάκτηση Κυπέλλου ΑΕΚ – 2,22

Γκολ Under 1,5 – 2,85

Ακριβές Σκορ : 1-0 – 6,75 / 0-1 – 8,00

Να σκοράρει το 1ο γκολ : Αραούχο – 6,00

Περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις για το στοίχημα θα βρείτε στο bet-on-arme.com