Σολμπάκεν: «Ευτυχισμένος που είμαι εδώ – Σύλλογος νικητής ο Ολυμπιακός»

Σολμπάκεν: «Ευτυχισμένος που είμαι εδώ – Σύλλογος νικητής ο Ολυμπιακός»

Δείτε την εκπομπή

Σύλλογο νικητή χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Όλα Σολμπάκεν, με τον Νορβηγό εξτρέμ να δηλώνει χαρούμενος για τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».
Παράλληλα, ο 25χρονος έβαλε ψηλά τον πήχη σχετικά με τους στόχους της ομάδας, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός είναι ευκαιρία του για να εξελιχθεί, ενώ εξήρε και τους οπαδούς.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάω και θα συναντήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και το υπόλοιπο staff. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος που πάντα παίζει στην Ευρώπη. Παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο που μου αρέσει. Ως επιθετικός παίκτης που είμαι, νομίζω πως μπορώ να προσφέρω. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος για τον οποίο θεωρώ ότι αυτό είναι το σωστό μέρος για εμένα, για να εξελιχθώ και να παίξω καλό ποδόσφαιρο.
Όταν ακούω τη λέξη Ολυμπιακός, σκέφτομαι ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος με καταπληκτικούς φιλάθλους, τους οποίους θα έχουμε πάντα μαζί μας.
Είναι πάντα ιδιαίτερα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ανυπομονούμε γι’ αυτά. Ο όμιλός μας είναι καλός και νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες να τα πάμε καλά.
Είμαι χαρούμενος γιατί ο Ολυμπιακός είναι σύλλογος νικητής και θέλω να συνεχίσω έτσι, βοηθώντας την ομάδα να κερδίζει. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και να παλέψουμε στο Europa League», ανέφερε.