Σωκράτης: «Κρατήσαμε ρυθμό στα πολλά φάουλ του αντιπάλου»

Σωκράτης: «Κρατήσαμε ρυθμό στα πολλά φάουλ του αντιπάλου»

Δείτε την εκπομπή μας:

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 στον Βόλο, με τον Σωκράτη να μπαίνει αναγκαστική αλλαγή στον Σεμέδο. Στις δηλώσεις που έκανε, στην κάμερα της NOVA, τόνισε πως είναι σημαντικό να παίρνουν νίκες.

Υπογράμμισε και το θέμα με τις στατικές φάσεις, όπου ο Ολυμπιακός δέχεται εύκολα γκολ. Επίσης αναφέρθηκε και στο σκληρό παιχνίδι που έκανε ο Βόλος.

«Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Βλέποντας ξανά τη φάση στο ματς με τον Άρη, νιώθω και τυχερός που δεν έπαθα κάτι πιο σημαντικό. Είναι θέμα χρόνου να βρεθώ στο 100%. Πετύχαμε γρήγορα το γκολ, μετά δεν κρατήσαμε τον ρυθμό που θέλαμε. Ελέγχαμε πάντως το ματς, αλλά φάγαμε ένα γκολ από στατική φάση. Ο αντίπαλος έπαιξε σκληρά γιατί ήθελε το αποτέλεσμα με πολλά φάουλ και ένταση. Εμείς κρατήσαμε τον ρυθμό, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ήρθε η φάση στο τέλος που σκοράραμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμού», είπε αρχικά ο Σωκράτης.

Στη συνέχεια είπε: «Πιστεύω είναι κάτι που θα το κοιτάξουμε. Είναι το τρίτο παιχνίδι που δεχτήκαμε γκολ από στατική φάση. Αν δούμε το ματς, δεν είχε άλλη φάση ο αντίπαλος. Πρέπει να το βελτιώσουμε».

Για τη σημασία της νίκης: «Είναι σημαντικό ο Ολυμπιακός να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Εμείς θέλαμε να γυρίσουμε στις νίκες. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς μέχρι τέλους και όσο το δυνατόν να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς.