Σλούκας: «Σημαντικό να κερδίζουμε για να αποκτάει η ομάδα μέταλλο και χαρακτήρα»

Ο Κώστας Σλούκας δεν θέλησε να επεκταθεί πολύ στην προσωπική του εμφάνιση και στάθηκε περισσότερο στην ομαδική δουλειά που έγινε και στο γεγονός ότι με αυτές τις νίκες αποκτά χαρακτήρα ενόψει και της συνέχειας.

Δείτε την εκπομπή μας:

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΣΕΦ είπε λίγο μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova οτι «η ομάδα είχε έξτρα κίνητρο. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Είναι πολύ σημαντική νίκη, αλλά την αφήνουμε πίσω γιατί έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Μακάμπι. Ομάδες με εμπειρία όπως η Μακάμπι αντιδρούν, αλλά αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο θα έχουμε ευκαιρίες να κερδίσουμε. Το σημαντικό ήταν η καλή άμυνα που παίξαμε, Ελέγξαμε τον ρυθμό και βάλαμε μεγάλα σουτ».

Και συνέχισε: «Ήμασταν πιο σωστοί στις επιλογές μας. Παίξαμε πιο συγκεντρωμένα και πετύχαμε μεγάλα καλάθια. Η αλήθεια είναι πως χρειάζομαι χρόνο για να προσαρμοστώ. Οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές μου με βοηθάνε. Είναι ακόμα η αρχή και συνεχίζουμε. Ή ήττα στην πρεμιέρα δεν έπρεπε να έρθει. Ρεφάραμε με τη νίκη αυτή. Ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι και να βρεθούμε στην οκτάδα, γι αυτό παλεύουμε. Για μένα έχει σημασία να κερδίζει η ομάδα και να βοηθάμε την ομάδα να κερδίζει. Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα. Είναι σημαντικό η ομάδα να κερδίζει γιατί αποκτάει μέταλλο και χαρακτήρα».