Σιώπης: «Ήρθα για να μείνω…»

Σιώπης: «Ήρθα για να μείνω…»

Την δική του προσωπική μάχη για να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού, είναι αποφασισμένος να δώσει ο Μανώλης Σιώπης. Διαβάστε τι είπε μετά το ματς με τη Λουντογκόρετς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανώλης Σιώπης

Για το ότι έφυγε παιδάκι από τον Ολυμπιακό και γύρισε άνδρας: «Πιστεύω ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά πίσω στον Ολυμπιακό, μετά από τέσσερα χρόνια. Εγώ θα δουλέψω σκληρά και από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Για το ότι υπήρχε ένα μυστήριο γύρω από τον ίδιο ακόμα και για το αν θα ήταν στην αποστολή για Ζέεφελντ: «Προσωπικά ήρθα για να τα δώσω όλα και να μείνω. Τώρα από εκεί και πέρα θα δούμε».

Για το αν αισθάνεται πιο έτοιμος από κάθε άλλη φορά: «Αισθάνομαι να πατάω πιο γερά στα πόδια μου. Εχω κάνει πολλά παιχνίδια στην Σούπερ Λίγκα. Ειμαι πιο έτοιμος. Από εκεί και πέρα θα το κρίνει ο κόουτς».

Για το τι θέλει να περάσει ο Χάσι στον νέο Ολυμπιακό: «Θέλει να παίζουμε από πίσω. Η μπάλα να πηγαίνει στα πλάγια. Γενικά να έχουμε εμείς κυρίαρχο ρόλο στην μπάλα. Πιστεύω στο φιλικό βγάλαμε κάποια από αυτά τα στοιχεία. Είναι νωρίς ακόμα. Η άλλη ομάδα ήταν πιο έτοιμη από εμάς, παρόλα αυτά εμείς κάναμε μια καλή εμφάνιση».