Σφαιρόπουλος: «Ο Ολυμπιακός για πάντα στην καρδιά μου»

Την αγάπη του για τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην εκπομπή Time Out της Ευρωλίγκας!

Με τον προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ να τονίζει, ότι θα έχει τον Θρύλο πάντα στην καρδιά του. Μάλιστα, αποθέωσε τους ιδιοκτήτες των Πειραιωτών, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αρχικά, ο κόουτς «Σφαιρό» δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην Μακάμπι. Πέρασα εξαιρετικά χρόνια στον Ολυμπιακό και θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Πετύχαμε πολλά εκεί, είχαμε και άσχημες στιγμές… Θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Έχουν δύο εξαιρετικούς ιδιοκτήτες, είναι άνθρωποι με αρχές και καταπληκτικό χαρακτήρα!

Ο Ολυμπιακός έχει έναν πολύ καλό προπονητή, τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Τώρα, στο μέλλον, κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί (σ.σ. για το ενδεχόμενη επιστροφής του στο Λιμάνι)».

Και συμπλήρωσε, για το αν μετανιώνει για κάτι στο πέρασμα του από τον Πειραιά: «Κάθε προπονητής πρέπει να πάρει πολλές αποφάσεις στα παιχνίδια και στη διάρκεια της σεζόν. Έκανα λάθη, όλοι κάνουν λάθη. Κανένας δεν είναι τέλειος! Όλες οι αποφάσεις μου πάρθηκαν με βάση το καλό και την επιτυχία του Ολυμπιακού. Δεν μετανιώνω για τις αποφάσεις μου, επειδή όταν έκανα αυτές τις επιλογές σκεφτόμουν το καλό της ομάδας… Από τα λάθη μάθαμε, βελτιωθήκαμε, γίναμε καλύτεροι».