Σε άλλα νέα : Μπαλτάκος: Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κάνουν πολύ καλή δουλειά, έπρεπε η Θεσσαλονίκη να είναι πρωτεύουσα

Πολιτική… χροιά είχε η τοποθέτηση του Τάκη Μπαλτάκου στον ρ/σ της Θεσσαλονίκης Metropolis 95,5.

Δείτε την εκπομπή μας

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από το πανό καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πιστεύουν πως η Βόρεια Ελλάδα σε σχέση με την Αθήνα έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Αυτό οφείλεται σε ένα ιστορικό λάθος, όταν απελευθερώθηκε η Θεσσαλονίκη. Η συνέχεια η ιστορική λέει Βυζάντιο. Δεν μπορούμε να κόψουμε την ιστορική αυτή συνέχεια, διότι αυτή θα απαιτούσε να είναι πρωτεύουσα η Θεσσαλονίκη. Δεν μπορεί να γίνει φυσικά πρωτεύουσα τώρα.

Η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια ισόρροπη κατάσταση των πόρων. Υπάρχει χρηματιστήριο Αθηνών. Ποιος το λέει ότι δεν μπορεί να υπάρχει στην Θεσσαλονίκη; Ποιος λέει ότι η ΔΕΗ πρέπει να είναι στην Αθήνα; Ποιος λέει ότι η Θεσσαλονίκη δεν θα έπρεπε να είχε την Τράπεζα της Ελλάδος;

Για να αλλάξουν αυτά, πρέπει να ξυπνήσουν κάποιοι και να κάνουν κινήσεις όπως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Πρέπει οι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης να ακολουθήσουν. Αν στην Θεσσαλονίκη γινόταν χρηματιστήριο και Τράπεζα Της Ελλάδος θα είχατε μετρό σε έξι μήνες. Βλέπω την Ελλάδα συνολικά, και η χώρα θέλει ισόποση ανάπτυξη. Αυτό βλάπτει την χώρα».