Πρόβλημα με Μπακασέτα στην ΑΕΚ – Χάνει τη βασική προετοιμασία

Πρόβλημα με Μπακασέτα στην ΑΕΚ – Χάνει τη βασική προετοιμασία

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ χάνει όπως όλα δείχνουν ο Τάσος Μπακασέτας. Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM o Γιώργος Τσακίρης, ο παίκτης δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο.

Πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ με τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος θα χάσει ο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της «Ένωσης».

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ στο Κιέλτσε μαζί με τους άλλους διεθνής, αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε στο αριστερό γόνατο.

Ο Μπακασέτας την προηγούμενη βδομάδα υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, αλλά το πόδι του δεν έχει επανέλθει ακόμα πλήρως, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιβαρυνθεί με την προετοιμασία.

Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς σταδιακά ως τις 10 Ιουλίου και δεν θα είναι έτοιμος λογικά στο πρώτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπακασέτας, που τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΣ και επιβαρύνθηκε στο παιχνίδι της Εθνικής στη Βοσνία ή θα πάει λοιπόν στο Κιέλτσε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, ή θα ξεκινήσει με την επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» από την Πολωνία.