Με ένα τέταρτο διαφοράς το Μπάσκετ και το Ποδόσφαιρο την Πέμπτη !

Δείτε την εκπομπή μας

Σε διπλό, ευρωπαϊκό, ταμπλό παίζει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (30/11): Στις 19:45 αντιμετωπίζει την Φράιμπουργκ για το Εuropa League, στις 20:00 αντιμετωπίζει στο Πριγκιπάτο την Μονακό για την Ευρωλίγκα…

Ένα γεμάτο βράδυ, ένα βράδυ που ελπίζουμε να κυλήσει ιδανικά, έστω και αν έτσι κι αλλιώς και τα δύο παιχνίδια είναι δυνατά, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και λόγω του προγραμμάτος, την Πέμπτη θα χρειαστούν απόψε οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Δεν πρόκειται για σχήμα λόγου, αλλά για μια κυριολεκτική ανάγκη, αφού οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ αγωνίζονται σχεδόν την ίδια ώρα, με μικρή απόκλιση.

Αυτό σημαίνει ότι τα δύο παιχνίδια θα συμπέσουν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, και όποιος δεν έχει δύο οθόνες θα αναγκάζεται να κάνει ένα αδιάκοπο ζάπινγκ.

Η ευθύνη γι’ αυτήν την κατάσταση βαραίνει πρώτιστα την Euroleague, η οποία έχει μεγαλύτερη ευελιξία στο πρόγραμμά της και μπορούσε να το διαμορφώσει ανάλογα, ώστε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού να μη συμπέσει με την ποδοσφαιρική ομάδα.

Οι ώρες των διοργανώσεων της UEFA είναι δεδομένες εδώ και χρόνια, αλλάζουν δε μόνο σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις.

Αντίθετα, η Euroleague στο καλεντάρι της είναι πολύ πιο ευέλικτη και θα μπορούσε να επιλύσει εγκαίρως το πρόβλημα.

Πηγή https://www.gavros.gr/article/podosfairo/368121-problhma-gia-toys-gayroys-oi-omades-mpasket-kai-podosfairoy-agwnizontai-sxedon-taytoxrona