Πρίντεζης: «Έπρεπε να πάρω μία καλή απόφαση και την ευθύνη»

O Γιώργος Πρίντεζης έχει συνηθίσει να είναι ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Το έκανε και στο Βελιγράδι, τονίζοντας ότι ήταν μία ευθύνη που έπρεπε να πάρει.

Μία ακόμη νίκη από τα χέρια του. Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν έχει ακριβώς… βαρεθεί να σκοράρει νικητήρια καλάθια, όπως αυτό στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα. Λατρεύει να παίρνει την ευθύνη και να έχει, όπως τόνισε, μία σωστή επιλογή, μιλώντας πάνω απ’ όλα για την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρίντεζης:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς επειδή είχαμε δύο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα. Μετά από μία καλή νίκη, έπρεπε να συγκεντρωθούμε ακόμα περισσότερο και να παίξουμε κόντρα σε μία καλή και σκληρή ομάδα. Έχουν χημεία, παίζουν καλά μαζί. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Παίξαμε με το συναίσθημα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα, είχαμε μεγάλα σουτ, παίξαμε καλύτερα στην άμυνα και παίξαμε συνολικά σαν ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο προπονητής με εμπιστεύτηκε για το τελευταίο σουτ, έπρεπε να πάρω μία καλή απόφαση και την ευθύνη. Ήμουν τυχερός».