Πόλο: To… μυθικό γλέντι συνεχίζεται! 51-0 και… έχουμε ακόμα

To… μυθικό γλέντι συνεχίζεται! 51-0 και… έχουμε ακόμα

Δείτε την εκπομπή

Ο Θρύλος «βύθισε» ξανά (19-4) τον καλό «πελάτη» του. Και διεύρυνε στο 51-0 το «τρελό» σερί που «τρέχει» επί των «πράσινων» στην ανδρική υδατοσφαίριση! Ένα απίστευτο σερί. Θρυλικό. Ένα σερί από τον Φεβρουάριο του 2001! Ναι, καλά διαβάσατε. Από το 2001. 22,5 χρόνια!

Το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού διασύρεται από τον Ολυμπιακό 22,5 χρόνια. Μιλάμε για το τμήμα, που ανεβοκατεβαίνει τις κατηγορίες για να αποφεύγει τους «ερυθρόλευκους» και τη διεύρυνση του σερί. Το αποτυχημένο και παρατημένο τμήμα του Παναθηναϊκού συνεχίζει να προσθέτει μαύρες σελίδες στην ιστορία του και όταν βλέπει τον Θρύλο να θέλει να αλλάξει… δρόμο.

Αυτά που τους έχουν κάνει οι Πειραιώτες δεν θα τα ξεχάσουν ποτέ. Φυσικά, άνετα κάποιος μπορεί να πει ότι οι «πράσινοι» πρέπει να κατεβαίνουν με μπρατσάκια όταν αντιμετωπίζουν τον Θρύλο. Πλέον όμως, ούτε αυτά δεν τους σώζουν, απέναντι σε μία ομάδα οργανωμένη, με ανθρώπους στην ομάδα που ξέρουν να την καθοδηγήσουν και παίκτες που βρίσκονται σε άλλο επίπεδο. Συνεχίζουμε λοιπόν και για το 52-0 και για το 62-0 και για το… 502-0, αφού προς τα εκεί πάει το πράγμα.

Πηγή https://www.gavros.gr/article/polo/365516-to-mythiko-glenti-synexizetai-51-0-kai-exoyme-akoma