Περί γελοιότητας

Την προηγούμενη φορά που ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την ΑΕΚ σε τελικό κυπέλλου το μόνο που δεν είχε συμβεί ήταν να περάσει τροπολογία που θα έλεγε: το κύπελλο θα κατακτήσει ομάδα που θα φοράει κιτρινόμαυρα και θα έχει έμβλημα τον δικέφαλο αετό. Λες και βγαίνει προκήρυξη για θέση εργασίας και τσεκάρουν ποιός πληροί τα περισσότερα κριτήρια και ανεβάζει τα μόρια για την πρόσληψη.

Σ’ εκείνον τον τελικό που είχε γίνει (που αλλού;) στην έδρα που χρησιμοποιούσε η ΑΕΚ, το ΟΑΚΑ, οι ερυθρόλευκοι πήγαν δίχως ματς επί έναν ολόκληρο μήνα (ενώ οι κιτρινόμαυροι ήταν πιο ζεστοί λόγω πλέι οφ) αφού ο τότε υφυπουργός αθλητισμού καθυστερούσε την διεξαγωγή του ματς έως ότου οριστούν διαιτητές της αρεσκείας του… Κι έρχονται αυτοί οι τύποι που έχουν φεσώσει δύο φορές τους πάντες και με άρθρα 44 και υποβιβασμούς γλίτωσαν τις πληρωμές, να μιλήσουν για γελοιότητες και αξιακούς κώδικες.

Η γελοιότητα αν δεν υπήρχε θα την είχατε… εφεύρει ρε λεβέντες. Λεβέντες είπα; Οι λεβέντες δεν πέφτουν κάτω προσποιούμενοι τους τραυματίες…

Να μασάτε καλύτερα αντί να μιλάτε, εκτίθεστε.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0