Πέπε: «Δεν παίξαμε όπως θέλαμε λόγω του γηπέδου, κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής»

Ο μέσος του Ολυμπιακού στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο που δεν επέτρεψε στους ερυθρόλευκους να πιάσουν την απόδοση που ήθελαν κόντρα στον ΟΦΗ.

Δείτε την εκπομπή μας :

https://www.youtube.com/watch?v=vRkHeK-exE

Ο Πέπε μιλώντας στη NOVA μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ πρόσθεσε πως οι ερυθρόλευκοι πήραν ένα δίκαιο τρίποντο στο Ηράκλειο, επισημαίνοντας πως στόχος του είναι να κερδίσει θέση βασικού και κάνει ό,τι του ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέπε στη NOVA:

«Νομίζω ότι ήταν δύσκολο το παιχνίδι καθώς είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε καλύτερους αγωνιστκούς χώρους. Ειδικά όταν παίζουμε εντός έδρας έχουμε τι δυνατότητα να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ήταν δίκαιη η νίκη μας, παρά το γεγονός πως δεν παίξαμε όπως θέλαμε, λόγω της κατάστασης του γηπέδου. Ο προπονητής μας έχει πει να εκμεταλλευόμαστε τόσο το κέντρο όσο και τα άκρα. Σήμερα επειδή το γήπεδο ήταν στενό και γι΄ αυτό προτιμήσαμε να παίξουμε από τα άκρα και όχι από το κέντρο. Γι’ αυτό προτιμήσαμε να δώσουμε βάρος από τα άκρα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η θέση που προτιμώ είναι να βρίσκομαι μέσα στην 11άδα. Θα κάνω οτιδήποτε μου ζητήσει ο προπονητής μου. Επίσης νιώθω 100% έτοιμος για να προσφέρω και να δείξω την ποιότητα μου».