Πέδρο Μαρτίνς: Έχουμε πράγματα υπέρ μας όπως ότι παίζουμε στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης… δοκιμάζεται κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά ξεκαθάρισε πως «έχουμε ποιότητα, έχουμε ανταπεξέλθει σε δύσκολα παιχνίδια και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε».

Δείτε την εκπομπή μας :

Ο Πέδρο Μαρτίνς εν μέσω τόσων προβλημάτων που έχει επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου του ματς με τη Σίτι για:

Το τι του έλλειψε στα προηγούμενα ματς: Νομίζω ότι δεν ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες με την Πόρτο. Εάν ήμασταν θα είχαμε βάλει γκολ και θα είχαμε πάρει βαθμούς. Επίσης με τη Σίτι, που είναι μία κορυφαία ομάδα νομίζουμε πως κάναμε ένα πολύ καλό ημίχρονο και είχαμε κάτι να διεκδικήσουμε. Έχουμε ακόμα ελπίδες και συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην πρόκριση. Από αύριο ξαναρχίζουμε την προσπάθεια της πρόκρισης. Να στερήσουμε την κατοχή από τη Σίτι. Έχουμε πράγματα υπέρ μας όπως ότι παίζουμε στο Καραϊσκάκη.

Τα δεδομένα της πρόκρισης: Για να προκριθούμε θα χρειαστούμε μίνιμουμ δύο νίκες. Δύο νίκες στα επόμενα ματς. Στα ματς που απομένουν.

Τις απουσίες που έχει: Τώρα έχουμε άλλες δύο σίγουρες απουσίες. Τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς και τον Ραφίνια που έχουμε ακόμα 24 ώρες για να αξιολογήσουμε την κατάστασή του.

Τις Εθνικές και τα πρωτόκολλα: Διαφωνώ με πολλά πράγματα. Ειδικά με τα πρωτόκολλα που δεν εφαρμόζονται και το ότι δεν σέβονται τις συνθήκες (Εθνικές ομάδες). Εθνικές που κάνουν φιλικά και βάζουν σε κινδύνους με ταξίδια τους παίκτες. Νομίζω ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στην Αφρική. Καταλαβαίνουμε τις συνθήκες, την εποχή και τις δυσκολίες αλλά πρέπει να βρεθεί λύση.

Δείτε την εκπομπή μας :

Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα. Να βάζουν τόσους παίκτες στο ίδιο δωμάτιο και να κινδυνεύει η υγεία τους. Πρέπει η ΦΙΦΑ να τα δει αυτά τα πράγματα.

Τον Ραντζέλοβιτς: Είναι θετικός στον κορονοϊό ο Ραντζέλοβιτς. Αυτό είναι το πρόβλημά του.

Τους Χασάν και Ελ Αραμπί: Για τους Χασάν και Ελ Αραμπί δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να περιμένουμε.

Το τι θα κάνει με τα υπάρχοντα προβλήματα: Ναι δεν θα ήθελα να μιλήσω άλλο για προβλήματα. Είτε προβλήματα με Εθνικές είτε άλλα γενικότερα. Κάθε φορά που θα έχουμε ένα πρόβλημα θα το λύνουμε. Ο Ολυμπιακός έχει μία πολύ ποιοτική ομάδα και θέλουμε να σταθούμε στο ύψος μας. Ο Ολυμπιακός παίρνει δύναμη στο Καραϊσκάκη. Έχουμε απουσίες, όμως έχουμε λύσεις και καλούς παίκτες και θέλουμε να επαναλάβουμε ότι κάναμε στο β’ μέρος με τη Σίτι. Δεν νομίζω πολλές ομάδες να το έχουν κάνει αυτό. Θέλουμε να παίξουμε με ψυχή, με κουράγιο και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Τη Σίτι: Η Σίτι είναι πάντα υποψήφια για τον τίτλο. Ο λόγος που δεν το κατέκτησε είναι οι πολλές και καλές ομάδες στη διοργάνωση. Πάντα θα είναι στις διεκδικήτριες του τίτλου. Εμείς όμως έχουμε ποιότητα, έχουμε αντεπεξέλθει σε δύσκολα παιχνίδια και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε.

Δείτε την εκπομπή μας :