Παπασταθόπουλος: «Ήταν συγκινημένος ο Μαρινάκης, τώρα να νικήσουμε τον ΠΑΟ»

Παπασταθόπουλος: «Ήταν συγκινημένος ο Μαρινάκης, τώρα να νικήσουμε τον ΠΑΟ»

Δείτε την εκπομπή μας :

Αναλυτικά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε:

Ολυμπιακός: Με Γκάρι Ροντρίγκες και δύο εκπλήξεις η αποστολή για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό
Για τη νίκη με Φενέρ: «Μία πολύ μεγάλη νίκη, πράγματι. Μία νίκη σημαντική για την ομάδα μας, αλλά και για όλη την Ελλάδα, για τους λόγους που ξέρουμε. Το κλίμα ήταν πανηγυρικό χθες, αλλά από σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) πρέπει να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι και πρέπει να κοιτάξουμε να νικήσουμε».

Για τη συγκίνηση του Μαρινάκη: «Πράγματι ήταν συγκινημένος. Δεν πρόκειται μόνο για μια μεγάλη νίκη για εμάς, αλλά και για όλους του Έλληνες. Αλλά τώρα έχουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τα κεφάλια μέσα, λοιπόν και να πάρουμε τη νίκη και σε αυτό το ματς».

Για τον Γιώργο Μασούρα: «Έχει δείξει πόσο πολύ έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια. Είναι σημαντικός όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Του εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι έχει και άλλα παιδιά, όπως ο Μπουχαλάκης, ο Ανδρούτσος, ο Βρουσάι, ο Σουρλής, σίγουρα ξεχνάω κάποιους αυτή τη στιγμή, γιατί υπάρχουν πολλοί. Μια φουρνιά που έρχεται από πίσω, πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό, αλλά και για την Εθνική».

Για το ντέρμπι: «Δεν έχω παίξει πολλά στην Ελλάδα, αλλά έχω παίξει αντίστοιχα ντέρμπι σε άλλες χώρες. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, από αυτά που έχουμε δει είναι πως στην καλή του μέρα είναι πολύ καλός. Εμείς βγάζουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, αλλά έχουμε και διαστήματα, τα οποία δεν είναι καλά και αυτά κοιτάμε να βελτιώσουμε. Εύχομαι να είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, να είμαστε καλύτεροι, να κερδίσουμε, και να βγούμε όλοι υγιείς από το γήπεδο».

Για το εάν το ντέρμπι είναι ξεχωριστό στην Ευρώπη, όπως και στην Ελλάδα: «Δεν ξέρω αν είναι ξεχωριστό για την Ευρώπη. Είναι σίγουρα για εμάς τους Έλληνες, γιατί το βλέπουμε διαφορετικά. Όπως εγώ στη Γερμανία έζησα το Ντόρτμουντ-Μπάγερν ως ένα μεγάλο παιχνίδι, ενώ για τους Γερμανούς ήταν το μεγάλο ντέρμπι, πολύ ξεχωριστό. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχεται αυτό το ματς. Και εγώ, αλλά και οι Έλληνες, νιώθουμε λίγο ξεχωριστά για το ντέρμπι. Μακάρι να είμαστε εμείς αυτοί που θα βγούμε νικητές, από το γήπεδο».