Παπ: «Να εστιάσουμε στην ευκαιρία!»

Ο Θρύλος είναι έτοιμος για να πάρει και τη Μακάμπι, μετά την Αρμάνι και η σημασία της νίκης, απέναντι στους Ισραηλινούς είναι εξίσου μεγάλη, με εκείνη που πέτυχε κόντρα στην ιταλική ομάδα. Ο Παπανικολάου, μιλώντας στη Media Day της Πέμπτης, τόνισε ότι ο Θρύλος πρέπει να εστιάσει στην ευκαιρία που έχει, να κάνει το 3-1.

Δείτε την εκπομπή μας:

Ο Έλληνας παίκτη δήλωσε από την πλευρά του: «Οι διπλές εβδομάδες είναι ιδιαίτερες, ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις δύο εξαιρετικές ομάδες όπως ήταν η Αρμάνι και όπως είναι η Μακάμπι. Δεν είναι, όμως, η πρώτη χρονιά που συμβαίνει. Λίγο πολύ όλοι έχουν την εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά όπως δεν είναι εύκολο για εμάς, έτσι δεν είναι και για τους αντιπάλους μας. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο, να αφήσουμε το χθεσινό παιχνίδι πίσω μας και να κοιτάξουμε μπροστά στην ευκαιρία που έχουμε να κάνουμε άλλη μια καλή εμφάνιση και να παλέψουμε για άλλη μια νίκη».

Αναφερόμενος στα «κλειδιά» της αναμέτρησης, είπε: «Η Μακάμπι είναι μια ομάδα που έχει ένα σταθερό κορμό από πέρυσι, με κομβικούς παίκτες στο ρόστερ της. Είναι μια πολύ σκληρή ομάδα αμυντικά, αλλά και στην επίθεση έχει μεγάλο ταλέντο. Έχει την ικανότητα να μεταφέρει όλη αυτή την αμυντική δυναμική της στην επίθεση, είτε αυτό το κάνει με πρωτεύοντα αιφνιδιασμό, είτε με δευτερεύοντα ή με ένα γρήγορο πικ εν ρολ και γρήγορες καταστάσεις να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές ανισορροπίες. Αυτό την κάνει μια πολύ επικίνδυνη και απρόβλεπτη ομάδα, για αυτό και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Έχει παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να ‘χτυπήσουν’ και να δημιουργήσουν ανισορροπίες».