Παίρνει ρυθμό ο Χασάν!

Ο Αχμέντ Χασάν βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι και αυτό δείχνει πως πλέον έχει αρχίσει να μπαίνει για τα καλά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Αιγύπτιος επιθετικός επέστρεψε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όπου πήρε μόλις μερικά δευτερόλεπτα συμμετοχής για ψυχολογικούς λόγους με σκοπό να ξαναβρεί τα πατήματα του και να πιστέψει και πάλι στον εαυτό του. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έπαιξε για κάτι παραπάνω από 20 λεπτά, αφού μπήκε σαν αλλαγή στη θέση του Βαλμπουενά στο 71’.

Ο «Φαραώ» ενδέχεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα για να βρει και αυτός καλό ρυθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Όπως γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες ο Χασάν επέστρεψε πολύ νωρίτερα από ότι υπολογιζόταν και αυτό έγινε χάρη στο πάθος του και τη θέληση του να αγωνιστεί το γρηγορότερο δυνατό, μετά τη δύσκολη περιπέτεια που είχε περάσει με τον κορονοϊό. Σημασία έχει ότι πλέον επέστρεψε και παιχνίδι με το παιχνίδι θα βοηθάει τον Ολυμπιακό ακόμα περισσότερο.

Πηγή Gavros.gr