Ο Ζαγαρίτης στο τραπέζι του Ολυμπιακού – Η πρόταση, τα δεδομένα και η Πάρμα (Vid)

Ο Ζαγαρίτης στο τραπέζι του Ολυμπιακού – Η πρόταση, τα δεδομένα και η Πάρμα (Vid)

Δείτε την εκπομπή

Η βασική ερώτηση για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού είναι η εξής: Θα πάρει αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός; Θα πάρει. Και μάλιστα θα γίνει προσπάθεια να πάρει παίκτη σχετικά νωρίς μέσα στον Ιανουάριο. Η δεύτερη ερώτηση, έχει να κάνει με το τι είδους παίκτη θα πάρει. Με την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, ωστόσο, να μην είναι εύκολο να δοθεί με απόλυτη ακρίβεια.

Σε αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός κοιτάζει ποδοσφαιριστές νέους σε ηλικία, με ταλέντο, προοπτική, αλλά και με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Το τμήμα σκάουτινγκ και ο Πέδρο Μαρτίνς συλλέγουν στοιχεία για τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει. Τα ονόματα έχουν μπει στο χαρτί και το επόμενο διάστημα θα γίνει και η… τακτοποίηση, αναφορικά με τις προτεραιότητες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βασικό μέλημα του Ολυμπιακού είναι να βρει έναν παίκτη που θα ενταχθεί στο ρόστερ και θα έχει σε πρώτη φάση ρόλο back up του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. Αυτό δεν σημαίνει ότι αναζητείται ένας παίκτης που θα έρθει στην Ελλάδα με όνομα που θα το ακολουθεί ένα μεγάλο «πρέπει» για τη συμμετοχή του. Στόχος είναι να αποκτηθεί ένας ακόμη… Ρέαμπτσιουκ. Που, ναι μεν αγοράστηκε με αρκετά χρήματα, αλλά κανείς δεν έβαζε στοίχημα ότι θα είναι βασικός. Ασχέτως εάν ο Μαρτίνς είχε αποφασίσει να τον στηρίξει πάσει θυσία.

Με λίγα λόγια, στον Ολυμπιακό καταρτίζουν τη λίστα με ποδοσφαιριστές κάτω των 23-24 ετών. Παίκτες με ταλέντο, συγκεκριμένα σωματικά και τεχνικά χαρακτηριστικά. Μάλιστα, η αναζήτηση αφορά κυρίως ποδοσφαιριστές Ευρωπαίους ή κατόχους κοινοτικών διαβατηρίων, καθώς οι θέσεις των ξένων είναι καλυμμένες. Εάν, δε, μπορούσε να βρεθεί και ένας Ελληνας ποδοσφαιριστής για τη συγκεκριμένη θέση, με αυτά τα χαρακτηριστικά, η προτίμηση θα ήταν δεδομένη.

Δείτε την συνέχεια εδώ