Ο «βιονικός» Έσε, τα 6.247… μίλια σε 15 μήνες και το αδιανόητο 39/44 (vids)

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Σαντιάγκο Έσε που δεν λέει να πάρει… ανάσα, τα αμέτρητα ποδοσφαιρικά «μίλια» που καταγράφει από τον Ιανουάριο του 2023 και το 39/44 του ακούραστου ηγέτη της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού
Χωρίς σωστή λειτουργία στη μεσαία γραμμή, καμία ομάδα δεν μπορεί να αποδώσει καλά. Βασικός κανόνας του ποδοσφαίρου αυτός. Και ο Ολυμπιακός είναι ευλογημένος διότι με ηγέτη τον Σαντιάγκο Έσε έχει συνθέσει ένα άκρως σοβαρό και απόλυτα λειτουργικό κέντρο. Που μπορεί να προσφέρει τις απαραίτητες βοήθειες και αλληλοκαλύψεις στην άμυνα. Και να συμβάλλει καθοριστικά στην εύρυθμη επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Για μία ακόμη φορά ο Έσε ήταν απολαυστικός. Ο Αργεντινός χαφ «όργωσε» τη μεσαία γραμμή, έτρεχε συνέχεια, κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες και οι πάσες του ήταν κατά συντριπτικό ποσοστό εύστοχες. Για την ακρίβεια, είχε 6/7 κερδισμένες μονομαχίες, μία key pass και 90% ευστοχία στις μεταβιβάσεις (47/52). Συμμετείχε επίσης στο αυτογκόλ του Κορνέζου για το 0-4, διότι εκείνος ήταν που έκανε το γύρισμα προς τη μεγάλη περιοχή.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ