Ο Σακίρι αποθεώνει Τσιμίκα! (video)

Ο Σακίρι αποθεώνει Τσιμίκα! (video)

Δείτε την εκπομπή μας

Από την Τουρκία επιμένουν ότι ο Τσιμίκας θα οδεύσει προς τη Γαλατά. Παρόλα αυτά, ο Έλληνας άσος θέλει να το παλέψει, για να κερδίσει περισσότερο χρόνο, στους reds. Και ο Σερντάν Σακίρι, με τον οποίο ο Τσιμίκας έχει γίνει καλός φίλος, θεωρεί ότι ο πρώην του Ολυμπιακού έχει όλα τα φόντα, για να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Λίβερπουλ και να εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη, για την ομάδα του Κλοπ!

«Είναι ένας χαρούμενος άνθρωπος. Κάθε ημέρα έρχεται χαμογελαστός στις προπονήσεις. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι πολύ καλός μου φίλος. Προσπαθώ να τον βοηθάω κάθε φορά που χρειάζεται βοήθεια. Είναι και αστείος τύπος» τόνισε αρχικά ο Σακίρι και συμπλήρωσε:

«Προφανώς, δεν έχει πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του αυτήν τη σεζόν, αλλά βλέπουμε την ποιότητά του κάθε ημέρα στις προπονήσεις και πόσο σκληρά εργάζεται καθημερινά στο γυμναστήριο μετά την προπόνηση. Νομίζω ότι αυτό θα αποδώσει σύντομα. Ελπίζω να βρει ρυθμό σύντομα και να πάρει λεπτά επειδή είναι πολύ καλός παίκτης και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος. Για αυτό, άλλωστε, ήρθε εδώ. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα».

Πηγή Gavros.gr