Ο παλιός είναι… αλλιώς

Αποτελεί νέα μεταγραφή, για το φετινό καλοκαίρι, αλλά… μόνο νέος δεν είναι στην ομάδα. Μπορεί να φαίνεται και να πατάει στο γήπεδο, ως νεανίας, αλλά ο Χοσέ Χολέμπας είναι… πάλιουρας, στον Θρύλο. Γνώστης της ομάδας, γνώστης της Super League, γνώστης των ιδιαιτεροτήτων του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν είναι μακριά από όλα αυτά και ας έμεινε μακριά, για αρκετά χρόνια, παίζοντας στην Αγγλία και την Ιταλία.

Δείτε την αθλητική εκπομπή μας :

Ο Χολέμπας έχει ένα πολύτιμο στοιχείο, το οποίο ο Ραφίνια και ο Εμβιλά θα πρέπει να αποκτήσουν… σιγά-σιγά. Εξοικείωση με τη Super League και με το ελληνικό ποδόσφαιρο, εν γένει. Αισθάνεται στο Ρέντη, στο Καραϊσκάκη, σε πολλά από τα γήπεδα, στα οποία η ομάδα θα ταξιδέψει φέτος, σαν στο… σπίτι του. Και αυτό, είναι η αλήθεια, του δίνει ένα τεράστιο αβαντάζ.

Εντάξει, οι ομάδες δεν είναι ίδιες. Ακόμη και κάποιες έδρες έχουν ανακαινιστεί, αλλάξει, βελτιωθεί. Αλλά ο Χολέμπας ξέρει, αυτό που λέμε, τα… κατατόπια. Τα μέρη, εδώ. Και όχι μόνο μέσα στην ομάδα, αλλά και γενικά, στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φυσικά και ο ίδιος ο Ολυμπιακός είναι αλλιώτικος, από την τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα του, σε επίσημο ματς, ο Χολέμπας.

Ωστόσο, είναι το σπίτι του. Εδώ έφτιαξε το όνομά του. Νιώθει, εδώ, οικεία. Άνετα. Όμορφα. Δεν χρειάζεται προσαρμογή. Και αυτό είναι τεράστιο συν, σε μία ιδιαίτερη χρονιά, κατά την οποία ούτως ή άλλως, η προσαρμογή σε νέες συνθήκες είναι… δεδομένη για όλους.
Πηγή Gavros.gr