Ο Ολυμπιακός έχει ανοικτό το θέμα του Ελ Κααμπί, του οποίου το συμβόλαιο λήγει!

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Ολυμπιακός και το έγραφε η στήλη κάποιες ημέρες πριν με τον Μεντιλίμπαρ κερδίζει κάτι σημαντικό. Κάτι που δεν είχε έως τώρα στη σεζόν κι ας είχε αλλάξει ακόμα δυο φορές προπονητή. Ελπίδα.

Αυτό έχει φέρει ο Ισπανός έως τώρα στον ερχομό του στην Ελλάδα. Αγωνιστικά φυσικά και είναι μικρό το δείγμα, δύο ματς, η νίκη με τη Φερεντσβάρος και ο θρίαμβος στην Τούμπα.

Το 1-4 υπό άλλες συνθήκες θα κρατούσε καιρό στις θύμησες όλων αλλά υπάρχει το ταξίδι στη Βουδαπέστη που κρίνει ευρωπαϊκή παρουσία και αυτό από μόνο του τα λέει όλα.

Από το θρίαμβο στην Τούμπα μπορεί κάποιος να πιαστεί από πολλά πράγματα. Η εμφάνιση του Ποντένσε είναι ένα από αυτά, θ αναλυθεί σε επόμενο σημείωμα.

Αυτό που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει έτσι είναι τα δύο γκολ του Ελ Κααμπί. Ο Ολυμπιακός βρήκε τρία γκολ από τους δυο του φορ. Καμία ομάδα δεν μπορεί να χάσει με τέτοιο στατιστικό.

Το ζήτημα με τον Μαροκινό είναι πως έχει μόνο έναν χρόνο συμβολαίου. Λήγει το καλοκαίρι. Δηλαδή από τώρα μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Με 16 γκολ σε 29 ματς, όλο και κάποια ομάδα εκτός Ελλάδας θα έχει στρέψει το βλέμμα της προς τον 31χρονο επιθετικό.

Η εκτελεστική του δεινότητα δεδομένη.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

 

Πηγή https://www.sportime.gr/podosfairo/olimpiakos/o-olimpiakos-ti-tha-kani-me-ton-el-kaampi/