Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα αντικαταστήσει τον Τζόρντι Μπερτομέου στην προεδρία της Ευρωλίγκας

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα αντικαταστήσει τον Τζόρντι Μπερτομέου στην προεδρία της Ευρωλίγκας

Δείτε την εκπομπή μας

Με απόφαση που έλαβαν οι ομάδες – μέτοχοι την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, ο Τζόρντι Μπερτομέου πρόκειται να ολοκληρώσει τη θητεία του ως πρόεδρος και CEO της EuroLeague Basketball το καλοκαίρι του 2022, έπειτα από 21 συναπτά έτη.

Παρ’ όλα αυτά, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ο αντικαταστάτης του Ισπανού έχει ήδη βρεθεί στον θώκο του ισχυρού άνδρα της διοργάνωσης. Πρόκειται μάλιστα για έναν Έλληνα και πολύ γνωστό στο χώρο του μπάσκετ άνδρα, μιας και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Κουλουριού» τη θέση του κ. Μπερτομέου θα πάρει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από την προεδρία της ΕΟΚ έπειτα από σχεδόν 40 χρόνια.

«Μετά από ένα αναγκαίο διάλειμμα για να ξεκουραστώ, να φορτίσω τις μπαταρίες μου και να σκεφτώ με καθαρό μυαλό το καλό του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αποφάσισα να επιστρέψω, με γνώμονα την ενότητα του αθλήματος και το να σφυρίζονται όλα τα φάουλ στον Μιλουτίνοφ. Έχω ακόμη να προσφέρω πολλά», σχολίασε ο έμπειρος παράγοντας, υποσχόμενος σκληρή δουλειά και τήρηση ίσων αποστάσεων.

Τέλος, διαψεύδονται προς το παρόν οι φήμες πως πρώτη ενέργεια του νέου προέδρου θα είναι κάλεσμα επιστροφής στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ορισμός Ελλήνων διαιτητών σε όλες τις αναμετρήσεις. Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.

Πηγή http://www.tokoulouri.com/sports/faroleague/?fbclid=IwAR0TAimfWkjj4QC-QnSL65N485P0UMEoUmYrNbaYzfwlwYbZxPFgZU2CUS8