Ο Χάμες εξελίσσεται στο απόλυτο σημείο αναφοράς του Ολυμπιακού!

Ο Χάμες εξελίσσεται στο απόλυτο σημείο αναφοράς του Ολυμπιακού!

Δείτε την εκπομπή μας

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές είναι φτιαγμένοι… εκ φύσεως, για να κάνουν τη διαφορά και να ξεχωρίζουν. Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι ένας εξ αυτών. Το απέδειξε χθες, καθώς τους έπαιξε ακόμη και… με ένα παπούτσι, όταν χρειάστηκε. Ο Χάμες εξελίσσεται ήδη στο απόλυτο σημείο αναφοράς του Ολυμπιακού. Σε έναν ποδοσφαιριστή ικανό να κάνει τη διαφορά στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» και να δώσει πράγματα ουσιαστικά. Σημαντικά.

Το μέγεθός του ως ποδοσφαιριστής μας προϊδέαζε. Αλλά και στην πράξη είναι ήδη σημείο αναφοράς, μέσα στο γήπεδο! Ένας πραγματικός ηγέτης. Και στο Αγρίνιο, ο Χάμες ήταν ένας από τους διακριθέντες. Μπορεί αυτή τη φορά να μη σκόραρε. Αλλά από τα πόδια του περνούσε σχεδόν όλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Προφανώς… Όταν ο Χάμες είναι στην 11άδα, «μιλάει». Και η μπάλα ακούει. Ο παγκόσμιος Κολομβιανός αστέρας έκανε τη διαφορά για τον Ολυμπιακό και αυτή τη φορά είδε την προσπάθειά του να αποδίδει καρπούς.

Ο Χάμες είναι σημείο αναφοράς. Είναι ένας αστέρας με τα όλα του. Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης και σε κάθε ματς το δείχνει… Έχει ακόμη πολλά να δώσει, είναι μόνο η αρχή… Μόνο η αρχή…

https://www.gavros.gr/article/podosfairo/349409-o-xames-ekselissetai-sto-apolyto-shmeio-anaforas-toy-olympiakoy