Ο 2ος σκόρερ του Ολυμπιακού (Μασούρας) έχει όσα γκολ οι 1οι των ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr πέντε πράγματα για τον Ολυμπιακό μετά την ολοκλήρωση του ενός τρίτου του πρωταθλήματος.

Δείτε την εκπομπή μας:

Ο 2ος σκόρερ του Ολυμπιακού (Μασούρας) έχει όσα γκολ οι 1οι των ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ…

• Τέσσερα στο Βόλο, πέντε στη Λάρισα, έξι στη Λαμία! Έβαλε 15 γκολ ο Ολυμπιακός στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, με τον Ελ Αραμπί να βρίσκει την ευκαιρία να κάνει σε αυτά έξι γκολ!

• Θα ήταν, βέβαια, καλύτερα να έβαζε σε αυτές τις τρεις αγωνιστικές πέντε-έξι γκολ λιγότερα (!) ο Ολυμπιακός και να έβαζε ένα παραπάνω στο ΟΑΚΑ, ώστε να μην έφερνε το 1-1 με την ΑΕΚ και να ήταν τώρα στο +7 από τον ΠΑΟΚ και στο +9 από την ΑΕΚ. Ειδικά ο Ελ Αραμπί έπρεπε να κάνει ένα γκολ στις τρεις ευκαιρίες που είχε την περασμένη Τετάρτη.

• Τέλος πάντων, και το +5 από τον ΠΑΟΚ και το +6 από την ΑΕΚ (αν κερδίσει απόψε τον Βόλο) δεν είναι μικρές διαφορές, όταν μιλάμε για 12 αγωνιστικές πρωταθλήματος. Είμαστε ακριβώς στο ένα τρίτο της σεζόν, αφού συνολικά έχει 36 αγωνιστικές. Σίγουρα, όμως, θα έχουμε μία καλύτερη, πιο καθαρή εικόνα τέλη Γενάρη, όταν και θα έχει παίξει ο Ολυμπιακός και τα άλλα τρία ντέρμπι, τα δύο στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και το άλλο στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ.

• Προς το παρόν, ο Ολυμπιακός μπορεί να λέει ότι είναι η μοναδική αήττητη ομάδα κι ότι έχει διαφορά γκολ +28 (33-5), ενώ και οι δύο άλλοι ανταγωνιστές του έχουν μαζί +23! Ο ΠΑΟΚ +13 (20-7) κι η ΑΕΚ +10 (21-11).

Δείτε την συνέχεια εδώ