Ντουρμισάι: «Όνειρο το να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό»

Ο Φιορίν Ντουρμισάι μίλησε για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι όνειρο για εκείνον να βρίσκεται στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το φιλικό με την Γιαγκελόνια: «Σίγουρα η ομάδα δεν ήταν τόσο καλή όσο οι προηγούμενες, αλλά είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε, δουλέψαμε κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις επιθετικά. Μένει ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω και πετύχαμε πολλά γκολ επιθετικά».

Για τα κολακευτικά σχόλια του Γκερέρο προς το πρόσωπό του: «Με τιμούν τα λόγια του Γκερέρο, από εκεί και πέρα έχω προσπαθήσει να μάθω πράγματα από τον τρόπο παιχνιδιού του και να εκμεταλλευτώ κινήσεις από το ρεπερτόριο του. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή μπροστά μου και μπορώ να αφομοιώσω πολλά πράγματα από εκείνον».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Πήγαμε πολύ καλά σήμερα και δεν έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε από το σημερινό παιχνίδι. Μερικές φορές στην προετοιμασία είναι καλό να έρχονται κάποια αρνητικά αποτελέσματα για να διορθώνουμε πράγματα. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν πολύ καλά αποτελέσματα, με βάση την εικόνα του σημερινού ματς».

Για την παρουσία του στην προετοιμασία: «Το να είσαι στον Ολυμπιακό, είναι κάτι το ονειρικό και μοναδικό. Από εκεί και πέρα προσπαθώ σε κάθε ματς να δίνω το 100%. Δεν ξέρω αν πηγαίνω καλά ή όχι, θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Αν τα πηγαίνω καλά, θα το αποφασίσει ο προπονητής».