Νικολακόπουλος: «Το σερί του Ολυμπιακού, η αισιοδοξία, αλλά και ο ρεαλισμός»

Δείτε την εκπομπή μας

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Αρχικά, στάθηκε στις έξι συνεχόμενες νίκες των Πειραιωτών, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, εκφράζοντας την άποψη ότι θα πρέπει να είναι αισιόδοξοι, καθώς δεν είχαν ποτέ άλλοτε μέσα στη σεζόν τέτοιο σερί. Ωστόσο, τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρχει ρεαλισμός, καθώς δεν γίνεται να εξαφανιστούν τα όποια προβλήματα έχει η ομάδα φέτος.
Εκτός των άλλων σε σχέση με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ενώ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν προπονητές, οι οποίοι ξέρουν άριστα τις ομάδες τους. Παράλληλα, επεσήμανε ότι ακόμα και ο Παναθηναϊκός έχει τον Τερίμ που έφτιαξε τον Ιανουάριο έναν δικό του Παναθηναϊκό με πέντε μεταγραφές, σε αντίθεση με τον Μεντιλίμπαρ, ο οποίος είναι μόλις 20 ημέρες στο Ρέντη και προσπαθεί να κάνει ένα μικρό θαύμα, σε χρόνο ρεκόρ.
Τόνισε ότι απέναντι στον Βόλο γυρίζει μετά από τέσσερις ακριβώς μήνες ο κόσμος στο Καραϊσκάκη σε ό,τι αφορά τις εγχώριες υποχρεώσεις.
Ακούστε τι είπε για το πρόβλημα τραυματισμού του Ροντινέι και για τους πέντε παίκτες που είναι στο όριο καρτών ενόψει πλέι οφ.