Να έχεις παίξει στη Μπάγερν και να λες «έπαθλο για μένα η πρόταση του Ολυμπιακού»!

Τα λόγια του σπουδαίου Ραφίνια «λένε» τα πάντα για το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Αποδεικνύουν το μέγεθος του Ολυμπιακού και στην Ευρώπη και το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει το κλαμπ.

Δείτε την εκπομπή μας :

Αυτό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Χωρίς αμφιβολία. Χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Το πόσο έχει «ψηλώσει» ο Θρύλος στην Ευρώπη την τελευταία 10ετία, φαίνεται από τα αποτελέσματα. Και αν κάποιος δυσκολεύεται να το «δει», φαίνεται και από πολλά άλλα πράγματα.

Ένα από αυτά, είναι και τα λόγια του σπουδαίου Ραφίνια στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που έδωσε για να ανακοινώσει τους λόγους που φεύγει από τη Φλαμένγκο για να έρθει στον Ολυμπιακό.

«…Για μένα, είναι μεγάλο «έπαθλο» να δέχομαι τέτοια προσφορά σε ηλικία 34 ετών για να γυρίσω και να παίξω ξανά στο Champions League», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ραφίνια.

Το να έχεις παίξει και να έχεις κάνει μεγάλη καριέρα στη Μπάγερν Μονάχου επί σειρά ετών και να λες «έπαθλο για μένα η πρόταση του Ολυμπιακού», δείχνει πολλά. Και αυτή η ατάκα του είναι μεγάλο «έπαθλο» για τον ίδιο τον Θρύλο.

Αυτό, λοιπόν, δείχνει ότι όλο και κάτι καλό έχει κάνει αυτός ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια, έτσι!

Καλά, όχι ότι έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν πουθενά από αυτούς που πετάνε μονίμως λάσπη, απλά το αναφέρουμε και το καταγράφουμε. Γιατί, το να κάνει τέτοια δήλωση ένας τόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής, δεν γίνεται να μη δείχνει κάτι. Για την ακρίβεια, δείχνει πολλά. Τα πάντα…
Πηγή Gavros.gr