Μπόλονι: Δεν είναι λογικό που δεν έχουμε τον ίδιο χρόνο ξεκούρασης με τον Ολυμπιακό

Ο Λάζλο Μπόλονι πετούσε στα… ουράνια μετά τη δραματική νίκη του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο.

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στους νέους ποδοσφαιριστές και παράλληλα εξέφρασε την ενόχληση του που η ομάδα του θα έχει μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση για το ματς με τον Ολυμπιακό.

«Γνώριζα πως οι «νέοι» παίκτες θα είναι χρήσιμοι για εμάς. Δεν θέλω να πω πάρα πολλά θετικά πράγματα, γιατί είναι ποδοσφαιριστές και όχι «μάγοι» που μπορούν να κάνουν θαύματα. Ας μείνουμε λογικοί. Πραγματικά έμειναν σε ένα σωστό επίπεδο, πλαισιωμένοι εξαιρετικά από τους συμπαίκτες τους. Όλοι έκαναν τα πάντα ώστε να προσαρμοστούν άμεσα.

Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος είναι πολύ καλή ομάδα, με επίθεση που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Για να μπορείς να τους κοντράρεις έπρεπε να παίξουμε πάνω από το μέσο όρο. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τις δυσκολίες πριν το ματς. Μπήκαμε εξαιρετικά στην αναμέτρηση. Είχαμε μεγαλύτερη δυσκολία όταν ο αντίπαλος έγινε περισσότερο επιθετικός στο παιχνίδι του και ταυτόχρονα εμείς να αντισταθούμε στην πίεσή τους.

Για το ματς Κυπέλλου και έπειτα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, οτιδήποτε κι αν κάνουμε σκεφτόμαστε εμάς. Τον ΠΑΣ, που είναι φιλόδοξη ομάδα. Μετά τον Ολυμπιακό, που μαζί με τα ταξίδια μας, μας κάνουν δύο μέρες λιγότερες ξεκούρασης από τους Πειραιώτες. Δεν είναι λογικό το ότι δεν θα έχουμε τον ίδιο χρόνο ξεκούρασης με τον Ολυμπιακό».