Μπαρτζώκας: Το πνεύμα των Χριστουγέννων και το γεγονός ότι βρέθηκε περίπτωση covid μπορούσε επηρεαστεί το μυαλό μας

Μπαρτζώκας: Το πνεύμα των Χριστουγέννων και το γεγονός ότι βρέθηκε περίπτωση covid μπορούσε επηρεαστεί το μυαλό μας

Δείτε την εκπομπή

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, στο οποίο περίμενε περισσότερα πράγματα, αλλά και για εκείνο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου… «Θα έλεγε κανείς πως ήταν διαδικαστικό παιχνίδι με βάση τη δυναμικότητα των αντιπάλων. Δεν θέλαμε να το δούμε έτσι… Θέλαμε να το δούμε διαφορετικά, να παίξουμε πιο σοβαρά. Είχαμε διαστήματα που ήμασταν καλοί επιθετικά. Στο πρώτο μέρος είχαμε μόνο 20 ασίστ και είχαμε αστοχήσει μόνο σε ένα δίποντο από τα 17-18 που σουτάραμε. Δυστυχώς, όμως, το πνεύμα των Χριστουγέννων και το γεγονός ότι βρέθηκε περίπτωση covid στην ομάδα και ήμασταν μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό συνέχεια στα τεστ και σε όλη αυτή την αμφιβολία που προκαλεί το γεγονός αυτό, είχαν ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί λίγο το μυαλό μας.

Αμυντικά ήμασταν ανεπαρκείς. Βέβαια η διαφορά στο τελικό σκορ δείχνει πως οι παίκτες είχαν στο μυαλό τους πως θα προκριθούμε και ήταν πιο χαλαροί. Τελικά αυτό έγινε.

Το σημαντικό είναι πως δεν τραυματίστηκε κανείς και ότι κερδίσαμε. Σκοπός μας ήταν να πάμε στο φάιναλ φορ και το καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Ιωνικό, έχει καλή ομάδα και καλή λειτουργία, καλή κυκλοφορία της μπάλας, έχει έναν πολύ καλό σκόρερ και για αυτό και έχει κάνει μερικές μεγάλες νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εμείς σε τρεις μέρες παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό».