Μπαρτζώκας: “Ευκαιρία να πιστοποιήσουμε την αξία μας”

Μπαρτζώκας: “Ευκαιρία να πιστοποιήσουμε την αξία μας”

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας από την Αναντολού Εφές (18/2, 19:30) με στόχο τη νίκη που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στην οκτάδα της EuroLeague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει όμως τον Άαρον Χάρισον στη διάθεσή του, λόγω προβλήματος στους ραχιαίους, την ώρα που ο Σάσα Βεζένκοβ επιστρέφει δριμύτερος μετά τον τραυματισμό του.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε πως “είναι μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες μας να πιστοποιήσουν την αξία τους απέναντι σε ένα από τα καλύτερα σύνολα της EuroLeague, με εμπειρία, ομοιογένεια και ταλέντο” για να προσθέσει αναφερόμενος στην Αναντολού Εφές: “Είναι μια ομάδα γεμάτη και την περιφέρεια και στην front line και αυτή την περίοδο παίζει πολύ καλά”.

Ερωτηθείς για την απουσία του Άαρον Χάρισον, είπε: “Δεν μπορείς κάθε φορά να επικαλείσαι δικαιολογίες. Σίγουρα σε όλες τις ομάδες υπάρχουν απουσίες. Ο Παπανικολάου σημαντική απώλεια για εμάς και είναι καιρό έξω. Η απουσία του προσπαθεί να καλυφθεί εκ των έσω. Ο Χάρισον είναι ένας ακόμη παίκτης που θα μπορούσε να παίξει σε αυτή τη θέση, οπότε πρέπει να κάνουμε κάποια τρικ, είτε να παίξουμε με τρία γκαρντ, είτε με τον Βεζένκοφ στο 3”.

Σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τις αναμετρήσεις που απομένουν ως το τέλος της κανονικής περιόδου ως ευκαιρίες για απόκτηση εμπειριών λόγω των περιορισμένων πιθανοτήτων πρόκρισης, ξεκαθάρισε: “Σε καμία περίπτωση δεν βλέπουμε έτσι τα παιχνίδια. Κοιτάμε να κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι. Πιστεύουμε πως έχουμε πιθανότητες και μαθηματικά δεν είμαστε εκτός. Εμείς θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε για να τα καταφέρουμε. Αυτό είναι στη φύση της ομάδας και αυτή είναι η δουλειά μας για φέτος. Του χρόνου είναι μια άλλη δουλειά”.