Μπαντούνας: «Εχουν σωθεί ζωές από την τράπεζα αίματος του Ολυμπιακού»

Μπαντούνας: «Εχουν σωθεί ζωές από την τράπεζα αίματος του Ολυμπιακού»

Δείτε την εκπομπή μας

Ο υπεύθυνος του τμήματος διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Μπαντούνας, αναφέρθηκε στις εθελοντικές αιμοδοσίες του συλλόγου.
Ο Παναγιώτης Μπαντούνας μίλησε στο «Κανάλι Ένα 90,4» και μίλησε για τις εθελοντικές αιμοδοσίες που πραγματοποιεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Η τράπεζα αίματος του Ολυμπιακού, που διατηρείται στο Νοσοκομείο «Μεταξά», έχει σώσει ζωές. Μόνο ικανοποίηση μπορούμε να νιώθουμε που κάθε χρόνο οι φίλαθλοί μας συμμετέχουν μαζικά στις εθελοντικές αιμοδοσίες που πραγματοποιούμε.

Πόσω μάλλον όταν η μία από αυτές, την πρώτη εβδομάδα κάθε Φεβρουαρίου, είναι αφιερωμένη στην μνήμη των Θυμάτων της Θύρας 7. Το μήνυμα που στέλνει η οικογένεια του Ολυμπιακου είναι ξεκάθαρο: ο αθλητισμός προσφέρει ζωή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος του τμήματος διαχείρισης εισιτηρίων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Επιπλέον, το στέλεχος του συλλόγου του Πειραιά εξήγησε τη διαδικασία που ακολουθείται λόγω των υγειονομικών μέτρων για τον κορωνοϊό και κάλεσε τους φίλους του Ολυμπιακού στην αυριανή (5/2) εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείου του «Γ. Καραϊσκάκης».

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/1947922/bantounas-echoun-sothi-zoes-apo-tin-trapeza-ematos-tou-olybiakou/