Μπα: «Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι!»

Μπα: «Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι!»

Δείτε την εκπομπή μας

Μεταξύ άλλων, ο Ουσεϊνού Μπα ανέφερε:

«Νιώθω πάρα πολύ καλά. Έχω ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών μου. Έχουμε δουλέψει καλά και είμαστε έτοιμοι για αύριο (σ.σ Πέμπτη) για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα και να κάνομε ένα καλό παιχνίδι.

Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Έχουμε νέο προπονητικό staff. Ένα από τα κυριότερα στοιχεία που θέλουμε στο παιχνίδι μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιο επιθετικοί. Είναι πολλά πράγματα για τα οποία έχουμε μιλήσει και ένα από τα πλέον βασικά είναι η συγκέντρωση. Δεν θέλουμε να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας, γιατί εκεί κρίνεται το αποτέλεσμα.

Το έχουμε ανάγκη να νικήσουμε. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα με μεγάλους παίκτες και ποιότητα. Θέλουμε να αποκαταστήσουμε τα πράγματα. Θέλουμε να αλλάξουμε το παιχνίδι μας στην Ευρώπη. Πρέπει να βελτιώσουμε πολύ την εικόνα μας και να το δείξουμε και στον κόσμο μας.

Αυτή είναι η εικόνα μας. Στα εκτός να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, από ότι στα εντός έδρας. Σε αυτό έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι έχουμε αρκετούς νέους παίκτες, οι οποίοι χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν. Έχουμε συζητήσει με τον νέο προπονητή μας αυτό το πράγμα. Να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και εντός και εκτός. Αν έχεις δεχθεί ένα γκολ εκτός, είναι πιθανό να δεχθείς ένα γκολ στο φινάλε και να χάσεις ένα αποτέλεσμα. Αλλά δουλεύουμε για να το βελτιώσουμε αυτό, με τον προπονητή μας.