Μόνο πληρωμένα (και μη) τρολάκια…

Μην πιστεύετε ό,τι βλέπετε στα Social Media. Είναι πολύ εύκολο για μερικούς αντι-Ολυμπιακούς να φτιάξουν μερικά ψεύτικα προφίλ και να μπαίνουν κάτω από αναρτήσεις και να σχολιάζουν την επικαιρότητα, όπως τους υπαγορεύουν τα… αφεντικά τους, ή η αντι-Ολυμπιακή συνείδησή τους. Μόνο… πληρωμένα τρολάκια, μπορούν να προβαίνουν σε τέτοιου είδους σχόλια, για αυτή την ομάδα, η οποία έκανε την οικογένεια του Ολυμπιακού υπερήφανη…

Δείτε το Pre-Game για τον μεγάλο αγώνα του Ολυμπιακού στην Αγγλία!

Δεν λέμε ότι δεν υπάρχουν φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι μπορεί να πιστεύουν ότι… αυτός ο Ολυμπιακός… δεν κάνει (!) για το «κάτι παραπάνω» στην Ευρώπη. Είναι, όμως, τόσο λίγοι, που πραγματικά… αναδεικνύουν τα τρολάκια. Και αυτό γιατί ένας κανονικός φίλος του Ολυμπιακού, που κάνει κριτική στην ομάδα, φαίνεται από τα ποσταρίσματά του εν γένει. Δεν είναι κακοπροαίρετα, δεν βγάζουν… μίσος.

Σε αντίθεση με τα τρολάκια, πληρωμένα και μη, τα οποία κάνουν αυτό ακριβώς… Σπέρνουν μίσος και διχόνοια. Θα τους δείτε, πολλές φορές να μην απαντούν ευθέως, σε μία ανάρτηση, αλλά να απαντούν σε σχόλια-συζητήσεις ανάμεσα σε ΓΑΥΡΟΥΣ που διαφωνούν. Εκεί -θεωρούν ότι- κάνουν μεγαλύτερη ζημιά. Σπέρνοντας τη διχόνοια ανάμεσα στους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Πρώτο τους επιχείρημα, ο… Μαρινάκης. Ένας άλλος τρόπος να τους ξεχωρίζετε. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, που αγαπάει πραγματικά την ομάδα, είναι συσπειρωμένος, γύρω από τη Διοίκηση, τον ηγέτη του Συλλόγου, τον Μαρτίνς και τους παίκτες, ακόμη και όταν κάνει κριτική. Ξανά. Δεν βγάζει… μίσος… Αντιθέτως, τα τρολάκια, βγάζουν ΜΟΝΟ μίσος. Μιλούν χυδαία, το κάνουν… προσωποκεντρικό. Γιατί και έτσι, νομίζουν ότι, κάνουν μεγαλύτερη ζημιά.

Μάθετε να τους ξεχωρίζετε και να μην… τσιμπάτε. Μείνετε πιστοί στην ομάδα και στο όραμά της. Ο Θρύλος κάνει διαρκώς βήματα προς τα εμπρός και αυτό τους… πονάει. Άλλο η κριτική και η άποψη του καθενός, ο οποίος μπορεί να μην συμφωνεί με κάτι που κάνει η ομάδα. Άλλο η… χυδαιότητα και το μίσος… Αυτά, δεν έχουν σχέση στην οικογένεια… Μακριά.
Πηγή Gavros.gr