Η Μαίρη Συνατσάκη πιο hot από ποτέ…

Η Μαίρη Συνατσάκη πιο hot από ποτέ…

Το σημερινό hot κορίτσι μας είναι κατά βάσιν ραδιοφωνική παραγωγός αλλά ενίοτε παρουσιάζει εκπομπές, τραγουδάει, εκτελεί χρέη DJ, πρωταγωνιστεί σε video clip και γενικότερα τα κάνει όλα και συμφέρει! Το γλυκύτατο αυτό πλάσμα εν ονόματι Μαίρη Συνατσάκη είναι 29 χρονών και όπως μαρτυρεί το επίθετό της κατάγεται απ΄την όμορφη Κρήτη.

Έχει σπουδάσει ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο αλλά την κέρδισε ο χώρος της μουσικής και της τηλεόρασης. Ξεκίνησε την καριέρα της το 2005 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του μουσικού καναλιού MAD και έκτοτε έχει κάνει και κάποια αργά αλλά σταθερά βήματα στο χώρο της τηλεόρασης ως παρουσιάστρια έχοντας μάλιστα κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις! Φταίει το όμορφο παρουσιαστικό της, το καλλίγραμο σώμα της που οφείλεται στα χρόνια ενασχόλησης της με τη γυμναστική και το στίβο, ή αυτή η ευγένεια που αποπνέει?

Μάλλον πρόκειται για συνέργεια όλων αυτών των παραγόντων και ένα είναι σίγουρο…το κορίτσι αυτό ηρθε για να μείνει!!

mairi-sunatsaki-570 mar-1 synatsaki1 Sinatsaki2 sin6 mairi mairh-synatsaki-hot3 sinatsaki2_0 maxresdefault

ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 1ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 2ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 3

ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 5ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 6ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 7ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 8ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 10ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 9ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 11ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 12ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 13ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 14ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 15ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 16ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 17ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 18ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ 20