Μεντιλίμπαρ: Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για τον Βάσκο

Δείτε την εκπομπή μας

Μεντιλίμπαρ: Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για τον Βάσκο προπονητή τους. Το έχουν κάνει δύο φορές.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ βρέθηκε την προηγούμενη Κυριακή και την Δευτέρα όλη τη μέρα στο Ρέντη. Και όταν λέμε όλη τη μέρα, εννοούμε από νωρίς το πρωί έως το βράδυ.

Και τις δύο ήμερες ο Βάσκος μελετούσε συνεχώς τη Φερεντσβάρος. Την Κυριακή στα εκτός έδρας παιχνίδια της και τη Δευτέρα στα εντός έδρας.

Ο Μεντιλίμπαρ το ίδιο έκανε και για τον ΠΑΟΚ, όπου είδε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του και αυτό με τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο.

Την ίδια ώρα, και την Κυριακή και τη Δευτέρα έκανε συζητήσεις με τους παίκτες του Ολυμπιακού για το πως θέλει να αγωνίζονται και για τις ιδιαιτερότητες της Φερεντσβάρος.

Μεντιλίμπαρ: Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για τον Βάσκο

Χαρακτηριστική λεπτομέρεια; Πως και την Κυριακή και την Δευτέρα, οι βασικοί (σ.σ. του Σαββάτου με τον ΟΦΗ και της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ) είχαν ρεπό.

Παρ’ όλα αυτά, όλοι οι παίκτες δεν έκαναν χρήση του ρεπό τους αλλά πήγαν στο Ρέντη. Προσέξτε μια λεπτομέρεια. Η οδηγία ήταν «όποιος μπορεί και θέλει να έρθει». Και πήγαν όλοι.

Γουστάρουν πολύ το Μεντιλίμπαρ οι παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Βάσκο να μην τους κουράζει (σ.σ. όπως ο Κορμπεράν με τις δύο ώρες ανάλυσης) να είναι κατανοητός, απλός και να εξηγεί στον καθένα τι ακριβώς θέλει, χωρίς… πολλά πολλά.

Ο Μεντιλίμπαρ είναι δουλευταράς. Μάλιστα στο Ρέντη έλεγαν πως είχαν να δουν τέτοια προσήλωση από την εποχή του Πέδρο Μαρτίνς.

Θέλει να μαθαίνει ο Ισπανός τα πάντα για τις καταστάσεις που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός και να έχουν οι παίκτες του ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο αντίδρασής τους κατά την διάρκεια του αγώνα. «Αν κάνει αυτό ο αντίπαλος εσείς θα κάνετε 1,2,3 αν κάνει το άλλο εσείς θα κάνετε 2,3,4 κ.ο.κ.).

Το είπε και ο Όρτα στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, πως ήξεραν οι παίκτες τι ακριβώς να κάνουν, ότι και να έκανε ο αντίπαλος.

Πηγή : https://www.sportime.gr/podosfairo/olimpiakos/mentilimpar-den-echi-xanagini-afto-pou-kanoun-i-pektes-tou-olimpiakou-gia-ton-vasko/

Πηγή : https://www.sportime.gr/podosfairo/olimpiakos/mentilimpar-den-echi-xanagini-afto-pou-kanoun-i-pektes-tou-olimpiakou-gia-ton-vasko/