Μείον ένας ενδιαφερόμενος για Σα!

Αν πιστέψουμε πως η Ατλέτικο Μαδρίτης «ψαχνόταν» όλο αυτό το διάστημα για τερματοφύλακα, ως κάλυψη του Γιαν Όμπλακ και πως για αυτό ενδιαφερόταν για τον Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού, τότε η εξέλιξη στην υπόθεση ενδεχομένως να τη βγάζει από τη διεκδίκηση του Πορτογάλου πορτιέρο. Και εξηγούμαστε…

Δείτε την εκπομπή μας :

Στην Κροατία αποκαλύπτουν συμφωνία της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ για τον 24χρονο τερματοφύλακα Ίβο Γκρμπιτς. Γράφουν, μάλιστα, πως η ομάδα της Κροατίας ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη πώληση της ιστορίας της, μιας και θα λάβει συνολικά 6 (4 +2 μπόνους) εκατομμύρια ευρώ.

Επισημαίνεται, δε, πως ο Κροάτης πορτιέρο έχει ήδη υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε και πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες να μείνει να παίξει τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στα προκριματικά του Champions League.

Κοινώς, από τη στιγμή που η Ατλέτικο Μαδρίτης βρήκε παίκτη για δεύτερο πίσω από τον Γιαν Όμπλακ, τότε όλα δείχνουν πως δύσκολα θα διατηρήσει το ενδιαφέρον της και για τον Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού. Εκτός, βέβαια, αν τυχόν προκύψει πώληση του σπουδαίου Σλοβένου τερματοφύλακα και επιμείνει για άλλον έναν παίκτη σε αυτήν τη θέση.

Με αυτά τα δεδομένα, όμως, όλα δείχνουν πως έχουμε έναν ενδιαφερόμενο λιγότερο για τον Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού. Και η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν από τις ομάδες που εύκολα μπορούσε να καλύψει τη ρήτρα που υπάρχει στο «ερυθρόλευκο» συμβόλαιό του…

Πηγή Gavros.gr