Με Μάλκολμ Τόμας στο ΣΕΦ, η Φενέρμπαχτσε

Στις 2 Ιανουαρίου του νέου έτους, ο Ολυμπιακός του 6-10 θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ τη Φενέρμπαχτσε του 5-11! Καμία από τις δύο ομάδες δεν πραγματοποιεί τη σεζόν που θα ήθελε και προσδοκούσε και μάλιστα αμφότερες φαίνεται πως είναι με το ένα πόδι εκτός πλέι οφ.

Η Φενέρμπαχτσε των 40 εκ. μπάτζετ και των 650 εκ. χρεών θεωρεί πως η λύση βρίσκεται στην ενίσχυση. Πήρε τον Μάλκολμ Τόμας και κοιτάει να πάρει πίσω και τον Τζέιμς Νάναλι.

Ο Τόμας βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος και θα τεθεί στη διάθεση του Ομπράντοβιτς για το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, καθώς θα έχει κάνει αρκετές προπονήσεις με την ομάδα. Ήδη ξεκίνησε από το Σάββατο (28/12) όπου είχε την πρώτη γνωριμία με τους συμπαίκτες του.

Τις τελευταίες δύο σεζόν, ο Τόμας αγωνίζονταν στην Κίμκι και πέρσι είχε 8.6 πόντους μ.ο. με 66.7% δίποντα και 29% τρίποντο, αλλά και 5 ριμπάουντ μ.ο. σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Τόσο το καλοκαίρι όσο και πριν από λίγους μήνες, είχε προταθεί στον Ολυμπιακό αλλά δεν προχώρησε ούτε τη μία ούτε την επόμενη φορά η περίπτωσή του

Πηγή Gavros.gr.