Με αυτόν θα ξεχάσουμε των Γκιγιέρμε!!!

Ο Νίκος Καλογερόπουλος αναλύει των αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο και στέκεται στον παίχτη που αν και για το λίγο που αγωνιστικέ των εντυπωσίασε.


Γράφει ο Νίκος Καλογερόπουλος

Ο παίχτης αυτός ονομάζεται Τιάγκο Σίλβα. Αν και όλοι Πορτογάλοι οι οποίοι αποκτήθηκαν το καλοκαίρι μέχρι στιγμής δεν έχουν εντυπωσιάσει για διάφορους λόγους με την μέχρι τώρα παρουσία τους. Στο περασμένο παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε για λίγη ώρα των μόνο Πορτογάλο που δεν είχε χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα των Τιάγκο Σίλβα στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε γύρω στα είκοσι πρόλαβε και άφησε το στίγμα με μια ασίστ στο γκολ του Ελ αραμπι και γενικά μια καλή παρουσία. Ο παίχτης αυτός με αυτό το μικρό δείγμα γραφής που είδαμε δείχνει να γνωρίζει το τόπι και είναι ένας φινετσατος μπαλαδορος παίχτης. άξιο αναφοράς είναι ότι ο συγκεκριμένος παίχτης πριν από των τραυματισμό του ήταν βασικό στέλεχος της Νότιγχαμ με ότι αυτό συνεπάγεται.
Σε αυτό το σημείο πόλλοι θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ότι είναι η β Αγγλίας αλλά καλό θα ήταν να αναρωτηθούμε πόσες ομάδες της σούπερ λιγκ και από τις Μπιγκλ φορ θα μπορούσαν να σταθούν εκεί..

Όσο αναφορά το παιχνίδι με των Βόλο η νίκη ήρθε πιο δύσκολα από ότι μάρτυρα το τελικό αποτέλεσμα. ο Βόλος δεν έπαιξε όπως παίζουν οι περισσότερες ομάδες στο Γεώργιος Καραϊσκάκης αλλά προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του, όμως όσο παίρνουμε η ωραία το υψηλό επίπεδο του Ολυμπιακού φάνηκε και αντικατοπτρίζεται στο τελικό αποτέλεσμα