Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός πλέον είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη που μπορεί να κοιτάξει κάθε αντίπαλο στα μάτια.

“Απόψε κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, τα δώσαμε όλα, το πιστέψαμε και είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μας και περήφανος για την ομάδα που έχουμε.

Δείτε την εκπομπή μας:

Νομίζω πως πραγματικά το 2ο αλλά και το 3ο γκολ που δεχθήκαμε στην έδρα μας, κόστισαν την πρόκριση. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν μπορούσα να παίξω με 3 στην άμυνα γιατί δεν είχαμε 3ο αμυντικό, δεν είχαμε τον Ba. Επιπλέον, δεν μπορούσαμε στο 1ο παιχνίδι να πάρουμε το ρίσκο να παίξουμε τόσο επιθετικά. Απόψε βασιστήκαμε στη δουλειά των αμυντικών μας και φυσικά πήραμε το ρίσκο μπροστά αφού έπρεπε να κυνηγήσουμε τα γκολ. Αλλά απόψε είχαμε 3 παιδιά στην άμυνα που έκαναν σπουδαία δουλειά.

Ο Ολυμπιακός πλέον είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη που μπορεί να κοιτάξει κάθε αντίπαλο στα μάτια. Δεν είναι εύκολο αυτό όμως παίζουμε το παιχνίδι μας και αυτό δεν είναι κάτι εύκολο απαιτεί δουλειά στο γήπεδο. Είμαστε υπερήφανοι που πλέον έχουμε κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων και έχουμε το κύρος στην Ευρώπη μιας μεγάλης ομάδας.

Το Ευρωπαϊκό μας ταξίδι επηρεάστηκε φέτος από σημαντικές απουσίες σε κρίσιμα παιχνίδια. Στην αρχή με τον covid, στη συνέχεια με πολλούς τραυματισμούς και στην ίδια θέση όπως είχαμε τώρα να αντιμετωπίσουμε με τις πολλές απουσίες στην άμυνα. Αυτό νομίζω ότι χαρακτήρισε το φετινό Ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Η ατυχία και οι τραυματισμοί.

Πηγή
https://www.facebook.com/olympiacosexperience/photos/a.1421575944747761/2799047423667266/