Μαρτίνς: «Δεν ήμασταν ο Ολυμπιακός που συνηθίζουμε να είμαστε»

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοσή της στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Δείτε την εκπομπή μας :

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στη NOVA για:</stron

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: Ο Παναιτωλικός είχε δείγματα εδώ και καιρό. Υπήρχαν… προειδοποιήσεις. Δείχνει πως έχει βελτιωθεί πολύ ως ομάδα. Γενικότερα δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Αρχικά ήμασταν καλά αλλά μετά δεν είχαμε συνέχεια και επιθετική έμπνευση. Δεν ήμασταν ο Ολυμπιακός που συνηθίζουμε να είμαστε. Ο Παναιτωλικός βρήκε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τα αδύνατα σημεία μας.

Το εάν έπαιξε ρόλο το γρήγορο γκολ και το ματς με τον ΠΑΟΚ: Οι βαθμοί που θα κερδίζαμε εδώ και οι βαθμοί στην Τούμπα έχουν την ίδια αξία. Τα πρωταθλήματα κρίνονται στα ματς με μικρότερες ομάδες. Σήμερα κάναμε το ένα λάθη πίσω από το άλλο.

Τον Ντρέγκερ: Για πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Ο Ντρέγκερ είχε να παίξει καιρό. Για πρώτο παιχνίδι μετά από τόσο καιρό ήταν καλός.

Τα πρόσωπα που… καθάρισαν το ματς όπως οι Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί: Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη. Το παιχνίδι θα το αναλύσουμε για το τι δεν πήγε καλά. Θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι με την Τούμπα που θα είναι διαφορετικό και με άλλα χαρακτηριστικά.