Μαρτίνς – «Αύριο θα είναι μία υπέροχη ευρωπαϊκή βραδιά, είμαι σίγουρος για τη νίκη»

Μαρτίνς – «Αύριο θα είναι μία υπέροχη ευρωπαϊκή βραδιά, είμαι σίγουρος για τη νίκη»

Δείτε την εκπομπή

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μαρτίνς:

Για το τι διαφορετικό πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει τη νίκη απέναντι στην Άιντραχτ και τι νέα υπάρχουν σχετικά με την κατάσταση του Μπουχαλάκη.

«Νομίζω ότι μετά την ανάλυση που κάναμε για το ματς στην Φρανκφούρτη, ο τομέας που δεν ήμασταν καλοί ήταν η πίεση μέσα στον αγώνα. Ηταν μέρος της στρατηγικής μας, αλλά δεν καταφέραμε να είμαστε αρκετά πιεστικοί. Δεύτερον είναι η κατοχή της μπάλας και να βγούμε στο τρίτο μέρος του γηπέδου. Να είμαστε αποτελεσματικοί. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ασκήσουμε μεγάλη πίεση. Η Άιντραχτ είναι μια κλασσική γερμανική ομάδα. Πρέπει να είμαστε πιο πιεστικοί και προσεκτικοί. Όταν έχουμε την κατοχή της μπάλας να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις μας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Για τον Μπουχαλάκη:

«Θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα 24 ώρες για να δούμε την κατάστασή του μετά τη σημερινή προπόνηση. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να του δώσουμε αυτό το περιθώριο, για να δούμε εάν μπορεί να συμπεριληφθεί. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι δεν θα είναι στην αποστολή ο Καρμπόβνικ. Θα είναι η μοναδική μας σίγουρη απουσία».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία παιχνίδια:

«Ανησυχώ φυσικά, αλλά ανησυχώ περισσότερο όταν χάνουμε. Πρέπει να διορθώσουμε το κομμάτι αυτό. Η κατοχή της μπάλας ήταν πολύ σημαντικός παράγοντας στο ματς που έγινε στην Φρανκφούρτη. Επίσης πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί τις στιγμές που είχαμε την κατοχή της μπάλας. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να βγαίνουμε στην επίθεση με καλύτερο αποτέλεσμα. Στα τελευταία ματς δεχθήκαμε γκολ. Αυτό το δουλεύουμε. Όταν η ομάδα καταφέρνει να αντιδράει δεν είναι τόσο σημαντικό. Στο ματς με την Άιντραχτ δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε και να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Για τον Κόστιτς και το γεγονός ότι δεν θα παίξει στο αυριανό παιχνίδι:

«Η απουσία του Κόστιτς δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τη στρατηγική και τα πλάνα του αντίπαλου προπονητή. Στα τελευταία ματς της Άιντραχτ ο Κόστιτς δεν έπαιξε στη θέση που τον έχουμε συνηθίσει, παρόλα αυτά το σύστημά της γερμανικής ομάδας παρέμεινε το ίδιο. Εμείς, δεν μπορούμε να αλλάξουμε το δικό μας σύστημα επειδή θα λείπει ένας παίκτης της αντίπαλης ομάδας. Ο Κόστιστς είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν νομίζω ότι εάν αλλάξει το σύστημα της Άιντραχτ θα είναι επειδή θα λείπει ένας παίκτης».

Για την απουσία του Σισέ (λόγω καρτών) και τη συμμετοχή του Μπα:

«Ο Σισέ κάνει μια καταπληκτική χρονιά δίπλα στον Σωκράτη. Κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Ολοι γνωρίζουμε τον Μπα και ότι μπορούμε να τον εμπιστευτούμε. Στο τελευταίο παιχνίδι πράγματι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, αλλά είναι επειδή δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Τον εμπιστευόμαστε ωστόσο απόλυτα. Η απουσία του Παπέ Αμπού Σισέ είναι σημαντική, όμως, είναι σημαντική, επειδή φέτος κάνει πολύ καλή σεζόν δίπλα στον Σωκράτη».

Για το γεγονός ότι στο αυριανό ματς συμπληρώνει 50 ευρωπαϊκά παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού:

«Θα τα καταφέρουμε αύριο και θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές έχω στο μυαλό μου. Υπέροχες βραδιές μέσα στο γήπεδό μας. Αύριο θα είναι μια ακόμα υπέροχη ευρωπαϊκή βραδιά και είμαι σίγουρος ότι θα συνδυαστεί με νίκη».

https://www.to10.gr/podosfero/europa-league/1854827/martins-avrio-tha-ine-mia-yperochi-evropaiki-vradia-ime-sigouros-gia-ti-niki/